Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Pēc tam, kad vīrs mani pameta, pie manis Dobelē negaidīti atbrauca vīramāte — vēl tagad nesaprotu kas notikaby Rinalds Zembergs
- Viena interesanta metode un citi neparasti veidi, kā atbrīvoties no nokritušajām rudens lapāmby Evita Šulce
- Saules bērni, mājas laime, naudas magnēti: kāpēc rudie kaķi ir tik īpaši – ticējumi un novērojumiby Laura Andersone