Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Mūsu senči ticēja, ka 2.aprīlis ir maģijas pilns- ko nevajadzētu darīt, lai izvairītos no nelaimesby Sandra Ločmele
- 5 svarīgākie orhideju mēslošanas noteikumi, kas mainīs jūsu aprūpi un auga labsajūtuby Anete Vītola
- Ainavu dizaineri iesaka 3 puķes, ko iestādīt aprīlī: vasarā jūsu dārzs izskatīsies kā krāšņa gleznaby Laura Blūma