Vistas gaļu apelsīnu marinādē var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem, vai vienkārši ar svaigu maizi.
Marināde padara vistas gaļu mīkstu un aromātisku, bet pēc tam pārvēršas gardā mērcē.
Vistas gaļa apelsīnu mērcē
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
3 ķiploku daiviņas
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 tējkarote šķidrā medus
3-4 ēdamkarotes sojas mērces
Viena apelsīna sula un miziņa;
Olīveļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Steidzami novāciet dārzeņu ražu, jo pirmās salnas jau tuvojas – zināms datumsby Sandra Vīgante
- Toms Bricis ieskicē ļoti drūmu ainu Latvijā līdz 30.novembrim: ”Laikapstākļi var satrakoties”by Sandra Vīgante
- “Sēņot es vairs neietu…”: latviešu ģimene satiek un nofilmē lāci, satraucošos kadrus ieliek soctīklos (+ VIDEO)by Laura Andersone