Brokastis no rīta ir svarīgs rituāls, ar kuru jūs varat pareizi sākt dienu. Piemēram, populāra brokastu izvēle ir omlete.
Ir grūti iedomāties vienkāršāku ēdienu par omleti. To var pagatavot gan ar, gan bez dažādām piedevām. Tomēr daudzas omletes “sakrītas” gatavošanas procesā, un ēdiens nemaz neizskatās apetelīgs.
Lasi vēl: Vai ir atļauts gulēt gultā, uz kuras ir mūžībā devies cilvēks: ekstrasensu un baznīcas viedoklis
Pavāri iesaka omletei pievienot tikai vienu sastāvdaļu, un tā noteikti nesakritīsies. Runa ir par citrona sulu. Un pietiks tikai ar dažiem pilieniem. Tas nekādā veidā neietekmēs paša ēdiena garšu, bet tas iegūs vieglumu, kas nepieciešams gaisīgai omletei.
Kā tas darbojas?
Citronu sulas skābe nedaudz aizkavē olu sarecēšanu uz karstas pannas virsmas. Lai gan triks ir triviāls, rezultāts jūs patiešām pārsteigs.
Papildus šai slepenajai sastāvdaļai ir jāievēro arī daži svarīgi noteikumi.
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Padomju laika salāti, kurus velti esam pārstājuši gatavot: 5 aizmirstas receptes
- ”Vajadzētu Latvijā likumu, ka kapos nedrīkst stādīt šos krūmus un puķes”: cilvēki kapos dara dīvainas lietas
- 9 populāras suņu šķirnes, kas neprot palikt vieni paši mājās un slikti panes atšķirtību no saimnieka
- Meteorologs Toms Bricis: svētku brīvdienās Latvijā gaidāms auksts un “ziemīgs” laiks
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi
- 9 lietas, ko daudzi aizmirst izdarīt pirms pirmajām salnām — pārbaudiet, vai neko neesat palaiduši garām









