Tvaicētu gaļu un biezu mērci var pasniegt kopā ar gandrīz jebkuru piedevu: rīsiem, kartupeļu biezeni, makaroniem vai sautētiem dārzeņiem.
Gulašs tiek gatavots no svaigas gaļas ar sīpoliem, burkāniem un garšvielām. Šāda gaļa nekad neapnīk, tāpēc, ja jums ir maz laika, gatavojiet to divām, trīs dienām, nomainot tikai piedevas.
Sastāvdaļas
VIDEO:
800 g cūkgaļa
800 ml ūdens
2 sīpoli
1 burkāns
1,5 ēdamkarote tomātu pasta
1,5 ēdamkarote milti
40 g sviests
1 tējkarote cukurs
Sāls pēc garšas
2 lauru lapas
1 tējkarote paprikas pulveris
0,5 tējkarote malti melnie pipari
3 ēdamkarotes augu eļļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- “Tu man iedevi ķīniešu nieciņu, kas pēc gada salūzīs” vīramāte nebija priecīga par dāvanu
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”
- 13. decembris – datums, kas brīdina par iespējamām nelaimēm: ko šajā dienā nedarīt, lai tās nepiesauktu









