Tvaicētu gaļu un biezu mērci var pasniegt kopā ar gandrīz jebkuru piedevu: rīsiem, kartupeļu biezeni, makaroniem vai sautētiem dārzeņiem.
Gulašs tiek gatavots no svaigas gaļas ar sīpoliem, burkāniem un garšvielām. Šāda gaļa nekad neapnīk, tāpēc, ja jums ir maz laika, gatavojiet to divām, trīs dienām, nomainot tikai piedevas.
Sastāvdaļas
800 g cūkgaļa
Tevi arī varētu interesēt
800 ml ūdens
2 sīpoli
1 burkāns
1,5 ēdamkarote tomātu pasta
1,5 ēdamkarote milti
40 g sviests
1 tējkarote cukurs
Sāls pēc garšas
2 lauru lapas
1 tējkarote paprikas pulveris
0,5 tējkarote malti melnie pipari
3 ēdamkarotes augu eļļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Uzšķīlusies jauna dzirksts!”: šlāgerdziedātāja Jāņa Moiseja dzīvē notikušas lielas pārmaiņasby Laura Andersone
- Vairākos šīs valsts veikalos no pirmajām septembra dienām lielveikalos ”pazudīs” šīs precesby Sandra Vīgante
- Atvasara līdz oktobra vidum: kāds rudens gaida Baltijas iedzīvotājus 2025. gadāby Sandra Vīgante