Cepumi “Dāmu pirkstiņi” porainās struktūras dēļ ļoti viegli uzsūc šķidrumus un, iemērcot sīrupos, krēmos, liķieros vai kafijā, kļūst ļoti mīksti un maigi.
Šie cepumi ir lielisks pamats tiramisu vai citu desertu pagatavošanai. To var izmantot arī kūku dekorēšanai.
Pēc pagatavošanas “Dāmu pirkstiņi” ir labi jāatdzesē, jo šie cepumi ir pārsteidzoši trausli, kraukšķīgi un drupani.
“Dāmu pirkstiņus” uzglabājiet cieši noslēgtā stikla burkā vai skārda kastītē.
Lasi vēl: Šie divi negaidītie faktori “nozog” jūsu interneta ātrumu
Sastāvdaļas:
3 olas
75 g miltu
20 g cietes
Cukurs
Vanilīns
Papildus piezīme: Pievienojiet baltumiem šķipsniņu sāls vai citronskābes, lai tie labāk paceļas. Ja mīkla ir ļoti šķidra, pievienojiet nedaudz miltu.
Receptes pagatavošanas gaitu skatiet nākamajā lapā!