No kāpostiem var pagatavot daudzus ēdienus, un tie ir īpaši labi salātos.
Kāpostus var vienkārši sasmalcināt un apziest ar eļļu. Vai arī varat pievienot vēl dažas sastāvdaļas, un iegūsiet ļoti garšīgu ēdienu, ko var papildināt ar jebkuru piedevu.
Saldi, pikanti un nedaudz kraukšķīgi, šie spilgtas krāsas salāti ir oriģināla klasisko kāpostu salātu versija.
Sastāvdaļas:
1 apelsīns
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai šķidra medus)
2 tējkarotes ābolu sidra etiķa
¼ glāzes majonēzes
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote sāls
1 zaļais kāposts
1 mazs zaļš ābols
½ sarkanā sīpola, plānās šķēlītēs
½ glāze sasmalcinātu valriekstu
½ glāze žāvētu dzērveņu
¾ glāze rīvētu burkānu
Šķipsniņa malta kanēļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Daugavpilī 52 gadus vecs vīrietis pēc 8 gadiem bez attiecībām pārcēlās pie sievietes, taču drīz saprata — kopdzīve nav iespējamaby Rinalds Zembergs
- Daugavpils radiniecei no bankas konta izzaga 500 eiro un viss tikai dēļ viena klikšķa iekš ”Whatsapp”by Sandra Vīgante
- Māja, kas neizmaksāja vairāk par 1000 eiro – kā izskatās tās iekšpuse (+FOTO)by Rinalds Bergmanis