Personības tests: kādā pozā tu guli? Jūsu miega pozīcija par jums saka daudz vairāk, nekā jūs domājat

Vai vēlaties uzzināt, ko jūsu miega pozīcija saka par jūsu personību?

Mums visiem ir iecienīta gulēšanas poza, kurā mēs laimīgi iekārtojamies, pat nedomājot par to garas dienas beigās.

Psiholoģiskā pārbaude ir veids, kā noteikt garīgo stāvokli, kas atspoguļo cilvēka raksturu un emocijas.

Psiholoģiskos testus var veikt dažādos veidos, piemēram, atbildot uz jautājumiem, novērojot darbības, pārbaudot verbālās prasmes un pieņemot lēmumus.

Šoreiz veiksim psiholoģisko testu, izmantojot cilvēka žestu nolasīšanas metodi miega pozas.

Psihologi un miega eksperti visā pasaulē ir veikuši vairākus pētījumus, lai noskaidrotu saikni starp miega stāvokli un mūsu personību. Mūsu zemapziņa ir spēks, kas ietekmē to, kā mēs funkcionējam dienas laikā, kā staigājam, kādu kafiju pasūtam, kā guļam utt. Lai gan mēs bieži nepievēršam uzmanību tam, kā mēs guļam, mēs vienkārši saritinām kamolā. savā mīļākajā gultā.

Tomēr pētnieki ir veikuši daudz revolucionāru darbu par saistību starp miega pozīcijām un personības iezīmēm.

Miega zinātnei ir bijusi nozīmīga loma, pierādot, ka miegs stāsta par jūsu personības iezīmēm, kuras var raksturot kā neirotismu, apzinīgumu, ekstraversiju, pieklājību un atvērtību.

Noskaidrosim, ko tava miega pozīcija atklāj par tavu personību.

Esam sagatavojuši sešas fotogrāfijas, kurās redzamas dažādas gulēšanas pozīcijas. Apskatiet attēlu un izvēlieties to, kas vislabāk atbilst jūsu parastajai gulēšanas pozīcijai.

1. pozīcija

Ja, guļot uz sāniem, nevarat aizmigt, neizstiepjot ceļus, tad esat mierīgs un uzticams cilvēks. Jūs esat cilvēks ar tik augstu pašnovērtējumu, ka gandrīz nekas nevar jūs aizvainot vai sāpināt.

Cilvēki ar šādu raksturu arī nav aizkaitināmi un nebaidās no nākotnes. Jūs viegli pielāgojaties jebkurai dzīves situācijai.

Jūs vienmēr visā meklējat zelta vidusceļu. Tu ļoti labi pazīsti sevi, savas labās un sliktās puses, tāpēc neesi viegli aizvainojams.

Jūs nebaidāties no grūtībām un vienmēr esat gatavs uz visu. Jūs bieži slēpjat savas skumjas ar smaidu. Jūs smaidāt pat visdrūmākajos ziemas rītos un viegli pielāgojaties gandrīz visām pārmaiņām, kas notiek jūsu dzīvē.

Smaidi pat skumjākajās un nogurdinošākajās dienās! Atcerieties, ka smaidīšana dod jums enerģiju.

Cilvēki, kuri guļ uz sāniem, ceļgalus pieliekot pie vēdera un vienu roku zem spilvena vai vaiga, ir dabiski domājoši. Jūs esat harmonijā ar savām emocijām, neatkarīgi no tā, vai tās ir negatīvas vai pozitīvas. Jūs tos pieņemat un rīkojaties atbilstoši. Ārēji tu izskaties rupjš un auksts, bet iekšēji esi emocionāls cilvēks. Jūs kļūsit arī par labu partneri vai draugu.

Cilvēki, kuri guļ uz sāniem ar izstieptām rokām, parasti ilgojas pēc tuvām attiecībām vai sakariem ar kādu, taču dziļi sirdī viņi arī baidās, ka viņi to nesaņems. Viņiem ir pilnīgi racionāla pieeja dzīvei. Viņi mēdz būt arī sarežģīti radījumi, jo ir atvērti jaunai pieredzei, bet tajā pašā laikā ir ļoti aizdomīgi pret citiem. Viņi uzreiz nepieņem un nemaina savu viedokli par citiem cilvēkiem. Viņi parasti ir lēni pieņemt lēmumus, bet, kad tie ir pieņemti, viņi paliks pie saviem lēmumiem un domām.

2. pozīcija

Ja tava gulēšanas pozīcija ir līdzīga augļa pozīcijai, tas nozīmē, ka vienmēr vēlies būt aizsargāts, saprasts un lolots. Atrodoties šajā stāvoklī, jūs, šķiet, vēlaties atbrīvoties no problēmām, ar kurām jūs saskaraties.

Garīgi tu esi diezgan neaizsargāts.

Ja cilvēks guļ augļa pozā, viņš visērtāk jūtas kopā ar ģimenes locekļiem vai cilvēkiem, kuriem bija liela nozīme viņu audzināšanā.

Taču šī poza liecina arī par talantu mākslā, glezniecībā, dejošanā un rakstīšanā. Tie ir kautrīgi, jūtīgi, nevainīgi un piedodoši cilvēki ar tīru sirdsapziņu. Viņiem patīk darīt lietas, kurām nav nepieciešama daudzu cilvēku klātbūtne. Viņi galvenokārt zīmē, raksta, dejo utt., kur var atrast veidus, kā izpausties.

Kā risinājumu mēģiniet nodarboties ar mākslu, pievienojiet sev mīlestību, tā vietā, lai visu laiku sevi dauzītu.

Augļa miega stāvokli pirmo reizi ierosināja miega pētnieks Semjuels Dankels 1970. gados. Viņš novērojis, ka cilvēki, kas guļ augļa pozā, ir emocionālāki un nemierīgāki. Viņi parasti ir noraizējušies un slēgti, lai baudītu dzīvi, atrodoties ceļā. Pētījumos cilvēki, kuri gulēja augļa stāvoklī, savā nomoda dzīvē izteica pamestības sajūtu. Miega pētnieks Kriss Idzikovskis arī atzīmēja, ka cilvēki, kas guļ augļa pozā, mēdz kautrēties pret jauniem cilvēkiem vai jaunu vidi, bet pareizā kompānijā viņi var ātri atpūsties.

3. pozīcija

Ja guļat uz vēdera, tad jūsu guļošā personība liek domāt, ka esat stingrs, riskants, piedzīvojumu meklētājs, enerģisks un problēmu risināšanas cilvēks. Jūs esat izrādījies efektīvs, vadot vai piedāvājot norādījumus citiem. Jūs dodat priekšroku 8 stundu miegam, ja ne vairāk, lai saglabātu enerģiju un enerģiju.

Jūs esat izlaidīgs cilvēks, kurš dažreiz var būt auksts vai rupjš. Jūs vienmēr izvairāties no konfrontācijas. Mēģināsiet atrast vidusceļu jebkurās galējībās. Jūs esat sabiedrisks tauriņš, un jums patīk būt lolotam. Jums ir draudzīga, silta atmosfēra, kad esat vislabākajā veidā. Tomēr izturēšanās pret kritiku nav jūsu labākā īpašība, jo jūs esat vissliktākais paškritiķis, tāpēc, dzirdot to no citiem, jūs jūtaties neērti.

Saskaņā ar miega pētnieka Dunkela teikto, vēderā guļošie mēdz būt kompulsīvi, impulsīvi un nemierīgi. Tiek atklāts, ka viņiem trūkst pašpārliecinātības vai viņi nomāc šaubas par sevi. Pētījumi liecina, ka, ja cilvēks guļ uz vēdera, viņš, visticamāk, strādās vadības, banku vai grāmatvedības darbu.

Guļus uz vēdera ar atslābinātām rokām un kājām, tas parāda, ka esat spējīgs būt līderis. Jūs esat diezgan impulsīvs lēmumu pieņemšanā un aktīvs visos aspektos. Jūs esat arī proaktīvs.

Jūs esat profesionāls darbā. Vienmēr gribas visu izplānot, tev piemīt spējas tikt galā ar dažādām grūtībām, turklāt tev piemīt augsta atbildības sajūta. Vienmēr pārliecinieties, ka dzīve ir izmērīta un harmoniska. Vēlme visu plānot un uzņemties atbildību par savu dzīvi ir viena no jūsu panākumu atslēgām.

Ja kāds guļ uz vēdera, novietojot rokas uz spilvena vai ap to, galvu pagriežot uz vienu pusi (pa kreisi vai pa labi), tad šo vēdera gulēšanas pozīciju var klasificēt kā brīvā kritiena vai izpletņlēcēja pozu.

Lasi vēl: “Pūķis izvēlas labākos”: nosaukti tie, kuriem 2024. gadā saimnieks dos iespēju kļūt bagātam un kļūt par ietekmīgu cilvēku

Viņiem ir rotaļīga, brīva personība un viņi vienmēr ir gatavi piedzīvojumiem. Viņi nemīļo vārdus un tāpēc dažreiz var izskatīties uzpūtīgi, it īpaši, ja tiek kritizēti vai ekstrēmi.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment