Ievēlies vēlēšanos, ja pulksteņa rādītājā redzi šos skaitļus

Numerologi uzskata, ka katru dienu ir “maģiskā” stunda. Tas ir laiks, kad var izteikt vēlmes, sākt jaunas lietas un plānot nākotni.

Numerologi uzskata, ka daži skaitļi nes pozitīvu enerģiju. Tie it kā spēj “uzlādēt” laimi. Tāpēc no rīta, skatoties uz pulksteni, var izteikt vēlējumu, ja uz ciparnīcas redz tieši šādus skaitļus.

9:00 ir vislabākais dienas laiks. Ja jums ir svarīgi darījumi vai jāpieņem svarīgs lēmums, šis būtu vislabākais laiks. Laimi nes arī 9.00 ekvivalents, kas ir 21.00. Tas ir laiks, kad mēs vairāk atpūšamies pēc garas dienas un lēnām gatavojamies miegam.

Lasi vēl: Ko tādu jūs vēl nebūsiet ēduši! Vienkārša recepte, kā pagatavot pankūkas no skābētiem kāpostiem

Un, lai gan no rīta plkst. 9.00 vajadzētu plānot savu dienu un domāt par jaunām uzvarām, plkst. 21.00 vajadzētu atcerēties visas pozitīvās lietas. Domājiet par kaut ko labu, sapņojiet un “uzlādējiet” enerģiju.

Brīdī, kad ciparnīcā ieraugi šos skaitļus, nekavējoties izsaki pie sevis vēlēšanos. Vislabāk, lai tas būtu kaut kas tāds, par ko jau sen sapņojat. Ja vēlaties, lai jūsu vēlmes pēc iespējas ātrāk piepildītos, iestatiet sev atgāfinājumu 5 min pirms vajadzīgā laika, un sagatavojieties izteikt savu vēlmi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment