Salātus ar ceptām sēnēm un šķiņķi ir viegli pagatavot, un tos var pasniegt uz svētku galda, ja jums jau apnikuši klasiskie “Olivjē” salāti.
Šī uzkoda izrādās diezgan sātīgi, bet tajā pašā laikā ir viegla.
Šo salātu recepti ir viegli mainīt: saldētus zaļos zirnīšus var aizstāt ar konservētiem, pievienot salātiem kukurūzu vai vārītas zaļās pupiņas vai jogurta vietā salātus apvienot ar majonēzi.
Sastāvdaļas
Lasi vēl: Lidostas darbinieks nosauca čemodānu tipu, kurš saņems VIP līmeņa apkalpošanu
Sēnes – 200 g;
Šķiņķis – 200 g;
Saldēti zaļie zirnīši – 100 g;
Svaigi gurķi – 2
Loki
Pētersīļi
Sviests – 30 g
Dabīgais jogurts – 2 ēdamkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Raža būs maza vai pat nekāda: pieredzējis dārznieks nosauc biežākās kļūdas, ko cilvēki pieļauj, stādot ziemas ķiplokusby Laura Andersone
- Pēc 50 gadu vecuma sasniegšanas es neļauju viesiem palikt pa nakti savā mājā, pat ja viņi mani lūdz: atklāju, kāpēcby Rinalds Zembergs
- Kāpēc padomju laiku kotletes bija tik sulīgas — atklāju aizmirsto noslēpumu no vecmāmiņasby Rinalds Zembergs