Mēneša pēdējais izaicinājums: Zodiaka zīmes, kuras liktenis piemeklēs 25. novembrī

Marsa un Saturna kvadrāts vienlaikus pārbaudīs vairāku horoskopa pārstāvju spēku. Kā paciest pārbaudījumu un dzīvot šo bīstamo dienu bez zaudējumiem?

Decembris sola patīkamu Vecgada vakara kņadu un virkni laimīgu notikumu no astroloģijas viedokļa. Bet par to mēs runāsim vēlāk, bet pagaidām vissvarīgākais ir netrāpīt Marsam un Saturnam. Šo planētu kvadrāts rada krīzes situācijas, finansiālas un veselības problēmas.

Vēl viena bīstama tranzīta raksturīga iezīme ir tā, ka nepatikšanas parādās negaidīti un pazūd tikpat ātri. Tomēr viņi atstāj negatīvu nospiedumu uz to horoskopa pārstāvju likteni, kuri nonāca debess ķermeņu dusmās.

Vērsis

Šīs zīmes cilvēkiem pagriezienos vajadzētu palēnināties. Nesen Taureņi bija ļoti skarbi. Tas var aizvainot kolēģi vai otru Pusi. Tā rezultātā sekos atriebība, un tā būs galvenā zvaigznāja pārstāvji 25. novembrī, kad Marsa un Saturna opozīcija.

Centies būt iecietīgs, bet Vissvarīgākais ir būt godīgam visās situācijās. To var izdarīt iepriekš Lūdziet piedošanu kādam, ar kuru jums nesen bija konflikts.

Dvīņi

Vieglprātīga attieksme pret jebkuru biznesu ir problēmu avots šai zīmei bīstamā periodā. 25. novembrī Dvīņiem jābūt atbildīgiem, uzmanīgiem un atsaucīgiem. Tikai viena diena var sabojāt jūsu nākotni, tāpēc varbūt dzīvojiet to citādi, esiet pilnībā bruņots un negaidiet triku no neviena?

Lasi vēl: Liec aiz auss: 11 ieteikumi ko kategoriski nedrīkst darīt savā dzimšanas dienā

Nebaidieties, jūs nesauks par pārāk aizdomīgu, un mānijas sindromam nebūs laika attīstīties, bet jūs centīsities izvairīties no problēmām ar finansēm.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Leave a Comment