Ķīmiķi ir apstiprinājuši – efekts ir! Kāpēc ziemā uz radiatora likt lauru lapas

Esam uzzinājuši, kādēļ vajadzētu likt lauru lapas virs apkures radiatoriem. Pēc ekspertu domām, tas palīdzēs ne tikai novērst nepatīkamas smakas mājoklī, bet arī radīt īpašu atmosfēru.

Fakts ir tāds, ka ziemā, kad saules gaismas paliek maz, cilvēki sāk izjust lielāku stresu. Meklējot atpūtu un komfortu, pieredzējušas saimnieces jau sen ir atklājušas, ka lauru lapa uz radiatora var būt slepens ierocis pret stresu.

Uzliekot lauru lapas uz radiatora guļamistabā vai telpā, kur visbiežāk atrodaties, jūs aktivizēsiet lauru smaržu, kas iedarbosies relaksējoši.

Tas tāpēc, ka augs satur linalolu un eigenolu. Šīs vielas veicina relaksāciju un nomierina nervu sistēmu. Noturīgais aromāts ilgi saglabāsies guļamistabā.

Lauru lapas uz radiatoru var likt arī virtuves un ēdamistabas zonā, jo tas ievērojami palīdz neitralizēt nepatīkamas smakas.

Lasi vēl: Vieglāk nemēdz būt. Produkts, kurš vislabāk noņem taukus no pannām

Lai saglabātu efektivitāti, ieteicams lauru lapas mainīt ik pēc dažām dienām, kad iepriekšējās ir sakaltušas.

Ķīmiķi no Ataman ķīmijas laboratorijas Turcijā ir apstiprinājuši, ka lauru lapas patiešām ir bagātas ar nomierinošām vielām.

Šis budžetam draudzīgais un efektīvais lauru lapu izmantošanas veids radīs mājīgu atmosfēru un sniegs patīkamus atpūtas brīžus mājās ziemas vakaros.

Lasi arī: Auns iesaistīsies strīdos, bet Svariem pretrunu pilna diena; Dienas horoskops 4. decembrim visām zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment