Skaists un garšīgs groziņš ar pildījumu lieliski izrotās svētku galdu. Viesi būs sajūsmā!
Ātra uzkoda 5 minūtēs
Svētku galds izstaro prieku un svinīgumu, bet nav pilnīgs bez kārumiem un gardumiem. Uzkodas, šķiet, ir tāds mākslas darbs, kas papildina svētku noskaņu ar saviem daudzveidīgajiem garšu piedzīvojumiem. Sākot no satriecošiem siera plāteņiem, kas rotāti ar svaigiem augļiem, riekstiem un medu, līdz smalkiem olīvju olu rullīšiem vai mājās gatavotiem mini-pīrāgiem, uzkodas ir kā šefpavāru veiksmīgas izdomas un smalkuma izpausme.
Tās ne tikai pilda cilvēku brīnumainām gaumēm, bet arī piedāvā iespēju piedalīties sarunās un kopīgi baudīt to, kas vislabākā svētku noskaņās – draudzība un saikne. Nevar aizmirst arī par tieši uz uzkodām balstīto rituālu – uzkodas sniedz iespēju cilvēkiem tuvināties, deldēt un izbaudīt gardumu katrā kustībā.
Lasi arī: “Laimīga sakritība”: 2024. gada janvārī 4 zodiaka zīmes gūs neticamus panākumus – veiksme ir ceļā
Lasi arī: 6 sliktākās dāvanas, kuras nekādā gadijumā nevajadzētu dāvināt Ziemassvētkos
Šīs uzkodas ir kā svētku galds sirds un dvēsele, kas atspoguļo mīlestību un rūpes, ko cilvēki iegulda, radot un piedāvājot šos gardumus. Tas ir ne tikai ēdiens – tas ir ceļš uz cilvēku sirdīm, kas atklāj svētku patieso būtību un atstāj neaizmirstamu iespaidu.
Sastāvdaļas:
200 g krabju nūjiņas
3 olas
100 g siers
2-3 ēdamkarotes majonēze
Gatavie groziņi
Te gan ir dažas lietas , kuras strikti jāievēro, lai uzkoda sanāktu lieliska
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Eksperti atklāj, vai kaķi patiesībā spēj redzēt sapņus un to, vai viņiem ir arī slikti sapņi
- Ivars jau 10 gadus ir elektropreču veikala darbinieks un viņš ir gatavs atklāt kādas ”viltības” izmanto šie veikali
- Bekonu vairs necepu pannā – ieraudzīju, kā to gatavo restorānā, un tagad daru tieši tāpat
- Sešām zodiaka zīmēm novembris nesīs pelnītas iespējas un atbalstu par viņu neatlaidību
- Laba ziņa: no 2026.gada šajā Latvijas pašvaldībā tiks krietni palielināti pabalsti
- Pazīstams pavārs no Jelgavas man atklāja, kad katli un pannas ir nokalpojuši un pienācis laiks tos nomainīt








