Šīs pankūkas atgādina gaļas pīrādziņus. Kad tās tiek pasniegtas uz galda, tās pazūd dažu minūšu laikā. Tās ir ļoti garšīgas un apetītlīgas, bet nav treknuma pilnas.
Es jau iepriekš pievienoju pildījumu pankūku mīklai, un kopš pirmās reizes, kad šo metodi izmēģināju, tā ir kļuvusi par manu iecienītāko pankūku gatavošanas veidu.
Lasi arī: 6 augi, kurus ir svarīgi sagatavoties ziemai, lai pasargātu tos no sala
Šis ēdiens ir lieliski piemērots gan brokastīm, gan pusdienām vai vakariņām, piedāvājot interesantu veidu, kā izbaudīt vistas fileju citādāk nekā parasti. Tas ir vienkāršs veids, kā pagatavot gardas un neierastas pankūkas, kas patiks gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Iesaku izmēģināt arī jums. Esmu vairāk nekā droša, ka jums patiks.
Precīzas receptes sastāvdaļas raksta beigās!
Pildījumu, starp citu var arī mainīt pēc savas gaumes. Piemēram, ja pievieno nedaudz siera, desas gabaliņus, papriku un tomātus, tad garša atgādina picu.
Pagatavošana:
Bļodā sajauc olu, sāli un cukuru. Visu labi saputoju ar slotiņu.
Es pievienoju kefīru. Bet kefīrs nevar būt auksts! Kefīru parasti izņemu no ledusskapja jau iepriekš un tas atdziest uz galda vismaz pāris stundas. Tad mīkla sanāk labāka un pankūkas garšo labāk.
Olu sajaucu ar kefīru un pamazām pievienoju mīklai izsijātus miltus. Man parasti vajag 170-190 g miltu. Mīklai jāsanāk kā biezam skābam krējumam. Pašās beigās pievieno sodu un vēlreiz samaisa.
Tālāk seko pati būtiskākā sastāvdaļa, lai pankūkas būtu īpašas!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Cilvēki, kas dzimuši šajās dienās, izceļas ar spēcīgu raksturu un iekšēju spēku -vai jūsu dzimšanas diena ir starp tāmby Sandra Vīgante
- Tie bija pavisam citi laiki… Pazīstamais latviešu aktieris Mārtiņš Vilsons atklāj savu uzskatu par to, kāda bijusi dzīve Padomju Latvijāby Laura Andersone
- “Latvijas pasts” pavēstī bēdīgu ziņu iedzīvotājiem: ”Diemžēl mēs pārtraucam šo pakalpojumu”by Sandra Vīgante