Sajauc etiķi, miltus un sāli: jūs būsiet pārsteigti, kā jūs varat izmantot šo lielisko maisījumu

Lietošanas procesā daudzas lietas sāk zaudēt savu sākotnējo krāsu. Tas ir īpaši pamanāms uz bronzas nokrāsas sanitārajiem priekšmetiem. Tās skaistais matētais spīdums pazūd ūdens pilienu un nosēdumu dēļ.

Bronzas krāsas sanitārie priekšmeti var zaudēt krāsu vairāku iemeslu dēļ.

Korozija un oksidācija: Bronza, kā arī citi metāli, ir pakļauti oksidācijai. Laika gaitā bronza reaģē ar skābekli gaisā un veido oksīda slāni, kas var mainīt priekšmeta krāsu un izskatu.

Ķīmiskie tīrītāji: Daži tīrīšanas līdzekļi un ķīmiskās vielas, īpaši tie, kas satur skābes vai stipras sārmas, var bojāt bronzas virsmu un izraisīt tās krāsas maiņu.

Mitrums un ūdens: Ilgstoša saskare ar ūdeni vai augsts mitrums var paātrināt korozijas procesus, kas veicina krāsas zudumu.

Saskare ar citiem materiāliem: Saskare ar noteiktiem materiāliem, piemēram, gumiju vai dažiem plastmasas veidiem, var izraisīt ķīmiskas reakcijas, kas bojā bronzas virsmu.

Mana draudzene man pastāstīja, kāpēc ir svarīgi kaltēt jasmīnu ziedus. Nevaru saprast, kā es to agrāk nezināju!

Nodilums: Ikdienas lietošana un mehāniskais nodilums var noņemt aizsargslāņus vai virsmas pārklājumus, kas aizsargā bronzas krāsu.

Lasi arī: Augi, kurus var un vajadzētu laistīt ar kefīru: jūs priecēs gan lieliska raža, gan skaisti ziedi

Lai samazinātu šos efektus un saglabātu bronzas krāsu pēc iespējas ilgāk, ieteicams izmantot maigus tīrīšanas līdzekļus. Regulāri noslaucīt priekšmetus, lai noņemtu mitrumu. Pārklāt bronzas priekšmetus ar aizsargājošiem pārklājumiem vai vaskiem. Izvairīties no tiešas saskares ar skābēm un sārmiem.

Rūpīga kopšana un atbilstoši tīrīšanas paradumi var ievērojami palielināt bronzas priekšmetu kalpošanas laiku un saglabāt to izskatu.

 

Tautas metode

Izstrādājumus var tīrīt ar tautas metodi. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešamas trīs sastāvdaļas, kuras var atrast jebkuras saimnieces virtuves skapī. Tie ir kviešu milti, galda etiķis un galda sāls.

Visas sastāvdaļas ir jāsajauc vienādās proporcijās ērtā traukā. Piemēram, var ņemt pa vienai tējkarotei no katra līdzekļa.

Sastāvu sajauc un ar mitru drānu uzklāj uz piesārņotās virsmas. Labāk strādāt cimdos, lai pasargātu roku ādu.

Ceptas paprikas salāti itāļu gaumē: vasarīgi garda ēdiena recepte

 

Līdzekli atstāj uz santehnikas piecpadsmit minūtes. Šis laiks ir pietiekams, lai visas sastāvdaļas ieslēgtos darbā. Pēc tam maisījumu vienkārši nomazgā ar siltu ūdeni un noslauka maisītāju ar sausu tīru drānu.

Lasi vēl: Atradu 2 perfektus trikus, kā izmazgāt zeķes, lai tās kļūst atkal sniegbaltas: Atklāšu arī jums!

Santehnikas tīrīšana ar šo metodi ir ļoti viegla, bet efekts ir ļoti ilgstošs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment