Reta parādība astroloģijā: Vasilisa Volodina pastāstīja, kurš gaida strauju dzīves pavērsienu

Vasilisa Volodina paziņoja par majestātiska notikuma tuvošanos, kas bez izņēmuma ietekmēs visus planētas iedzīvotājus. Sestdien, 21. janvārī, Plutons atradīsies Ūdensvīra zvaigznājā. Pēdējā zīmes maiņa notika 2008. gadā.

Plutona pāreja būs jauna laikmeta sākums, kas ilgs 20 gadus – līdz 2043. gadam. Viena no galvenajām nākamā perioda iezīmēm ir totāla digitalizācija. Mēs gaidām ar mākslīgo intelektu saistīto tehnoloģiju attīstību, jaunas profesiju klases veidošanos un digitālo mediju pieaugošo ietekmi uz cilvēku dzīvi. Šajā laikmetā pasaules dienaskārtībā notiks nozīmīgi notikumi.

Daudziem 2024. gads būs pārmaiņu gads, īpaši tiem, kas dzimuši pašā Ūdensvīra zīmes sākumā (21.-23. janvāris) jebkurā gadā. Liktenis viņiem dāvās atziņas un globālo mērķu maiņu, taču viņiem jābūt gataviem visu ņemt savās rokās.

Lasi vēl: Laimests loterijā un mīlestība ceļojumā: ko 2024. gads dos visām zodiaka zīmēm

“Viņi piedzīvos īstu, autentisku izaugsmi, iegūstot iekšēju spēku, ietekmi, jaunas prasmes un ieradumus, kas padarīs viņus pārliecinātākus. Daudziem ir lemts pilnīga atteikšanās no vecās dzīves un solis jaunā dzīvē.

Un 20. martā, maijā, septembrī un novembrī dzimušos ķers spēcīgs aizmugurējais vējš. Veiksme pievērsīsies viņiem, jums tikai jānoķer vilnis: izvēlieties pareizo komandu vai pareizi aptveriet tuvākās nākotnes tendences.

Lasi vēl: “Zaļais Pūķis sniedz padomus”: šie skaitļi palīdzēs 2024. gadā laimēt loterijā – astrologi un numerologi atklājuši noslēpumus

​Visgrūtāk klāsies cilvēkiem, kas dzimuši Vērša, Skorpiona un Lauvas zīmju pašā sākumā. Viņiem 2024. gads būs sāpīgu pārvērtību un iepriekšējo orientieru zaudēšanas gads. Būs jāpieliek pūles, lai bruģētu jaunu ceļu uz nākotni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment