Kā uzlabot rūtera signālu: 3 pārbaudīti veidi

Šobrīd platjoslas internets aptver visu mūsu planētas teritoriju un pat daļēji sniedzas ārpus tās robežām. Taču ne viss ir tik vienkārši, un jo īpaši tas attiecas uz mājas interneta lietošanu.

Vājš wi-fi signāls ir problēma, ar kuru ļoti bieži saskaras parastie interneta lietotāji, taču nevajag satraukties, jo ir risinājums.

Kā palielināt rūtera signālu – pārbaudītas metodes

Laiku pa laikam gadās, ka mājas internets darbojas ar zemu ātrumu, iemesls tam var būt daudzi faktori, sākot ar sliktiem laika apstākļiem un beidzot ar magnētiskajām vētrām. Tās rada traucējumus viļņu pārraidei, kas notiek wi-fi tehnoloģijā. Diemžēl ne visus faktorus mēs paši varam ietekmēt, taču kaut ko darīt tomēr varam.

Lasi vēl: Elektrības taupīšana mājā: veidi un līdzekļi

Izveidojiet papildu antenu

Radiofrekvencēm, ko raida rūtera antena, ne vienmēr ir pietiekama jauda pārraidei, īpaši tad, ja internetu izmanto vairāk nekā viena ierīce. Kā vienkāršs atrisinājums var kalpot parasta pārtikas folija.

Noņemiet nelielu daļu no folijas ruļļa, aptiniet to ap antenu, kas izvirzās no rūtera izdariet tā, lai folija pilnībā nosegtu antenu, bet nebūtu pārāk cieši saspiesta, restartējiet rūteri un pārbaudiet signāla līmeni ierīcē. Folija rada papildu elektromagnētisko rezonansi, kas savukārt labvēlīgi ietekmē radioviļņu stiprumu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment