Šai kabaču krēmzupai ir salda garša, pateicoties burkāniem, saldajiem kartupeļiem un sīpoliem, kas pagatavoti uz sviesta.
Pagatavosim šo brīnišķīgo vasara kabaču krēmzupu ar pētersīļu un piparmētru pildījumu.
Sastāvdaļas:
75 g (6 ēdamkarotes) sviesta;
1 vidējs sīpols;
1/2 tējkarotes sāls;
1 kg kabači;
2 burkāni;
1 liels kartupelis;
4 glāzes vistas buljona.
Zaļajai mērcei:
3/4 glāzes svaigu piparmētru lapu;
1/2 tase svaigu pētersīļu lapu;
1 zaļā sīpollociņi;
1/4 tase olīveļļas;
2 ēd.k. karotes ūdens;
1/4 tējkarotes sāls.
Pagatavošana:
Sagatavojiet nepieciešamās sastāvdaļas.
Nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet burkānus šķēlēs.
Arī kabačus nomazgā un sagriež pusapļās daiviņās.
Izkausējiet sviestu lielā katliņā uz mērenas uguns. Sīpolu nomizo un sagriež pusgredzenos.
Lasi vēl: Iesildīšanās smadzenēm: risinām uzdevumus un attīstām vērību
Pēc tam apcepiet to ar sāli, maisot, līdz tas ir mīkstas, apmēram 8 minūtes.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…
Tevi noteikti interesēs
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Cilvēki, kuri aiziet pensijā laimīgi un paliek tādi arī ilgtermiņā, parasti piekopj šos 7 ikdienas paradumus
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- Elīna nevarēja atļauties nopirkt pat kāroto ananāsu, kamēr vīrs pa kluso pirka brendu drēbes – kā Elīna šo atrisināja
- 13. decembris – datums, kas brīdina par iespējamām nelaimēm: ko šajā dienā nedarīt, lai tās nepiesauktu
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”













