Saimnieces, labākie padomi, kā notīrīt dīvāna virsmu no netīrumiem

Skaists polsterēts dīvāns rotā jebkuru telpu, un cik neapmierināta ir saimniece, kad viņa pamana, ka tā virsma ir zaudējusi savu skaisto veikala izskatu.

Lielākā daļa sieviešu tērē daudz laika, lai notīrītu dīvānu, un galu galā ne vienmēr sasniedz vēlamo rezultātu.

Šajā rakstā sniegti dīvāna tīrīšanas pamat padomi, kas palīdzēs ikvienai saimniecei.

Ja dīvāna polsterējums ir viegli noņemams un uzvelkams, tad tā tīrīšana nesagādās lielas grūtības. Taču nav labi izmantot veļasmašīnu polsterējuma mazgāšanai, jo nav zināms, kas galu galā var notikt ar audumu. Ja tas kaut nedaudz izmainīs savu struktūru, tas radīs daudz problēmu.

Lai ātri un efektīvi likvidētu putekļus no dīvāna virsmas, ieteicams izmantot putekļu sūcēju. Ražotāji ražo daudz uzgaļus putekļu sūcējiem, un viens no tiem ir paredzēts tieši polsterējuma tīrīšanai. Speciālisti aizliedz izmantot mitru drānu, lai likvidētu putekļus no polsterējuma.

Lasi vēl: Ciklamenas jūsu mājās: viss, kas jāzina, lai augs daudzus gadus priecētu ar skaistiem ziediem

Ja dīvāna polsterējuma virsmas tīrīšanai izmanto speciālus līdzekļus, tad viss jādara saskaņā ar instrukcijām. Pirms līdzekļa uzklāšanas uz visas dīvāna virsmas, vispirms ir jāpārbauda, kā tas iedarbojas uz neuzkrītoša mēbeļu laukuma. Bieži gadās, ka mazgāšanas līdzeklis var nevis palīdzēt, bet, gluži pretēji, saasināt problēmu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment