Veiksmes horoskops 2024. gadam

2024. gads būs ļoti dāsns. Noskaidro, kas tevi gaida karjerā- naudā, personīgajā dzīvē.

AUNS (21. marts–20. aprīlis)

Karjera un finanses: vislabvēlīgākie mēneši jūsu karjerā ir maijs, augusts un novembris. Šajos periodos iespējami pieaugumi, ienesīgi līgumi un jauni daudzsološi piedāvājumi. Veiksmes skaitļi finansēs ir 3, 9, 11 un 18. Šīs dienas ir vislabākās lieliem pirkumiem, investīcijām un komerciāliem darījumiem.

Personīgā dzīve: Aunam labs laiks mīlestībā būs pavasara-vasaras periods no aprīļa līdz augustam. Iespējamas jaunas romantiskas iepazīšanās un kaislīgi piedzīvojumi. Jūnijā 10., 14. un 19. datums ir īpaši labvēlīgs jūtu atzīšanai un svarīgu lēmumu pieņemšanai attiecībās.

VĒRSIS (21. aprīlis–21. maijs)

Karjera un finanses: Vērša ienesīgākie un perspektīvākie mēneši karjerā ir 2024. gada janvāris, marts un decembris. Naudas un biznesa panākumu skaitļi ir 5, 16, 22 un 29. Tieši šajās dienās labāk veikt lielus finanšu darījumus un slēgt ienesīgus līgumus.

Personīgā dzīve: Romantiskais Vērsis spēs atrast mīlestību gada otrajā pusē, īpaši veiksmīgs būs septembris un novembris. Ja esat viens, pievērsiet uzmanību randiņiem, kas notiks 18. un 25. datumā. Šīs dienas ir labvēlīgas arī laika pavadīšanai ar mīļoto cilvēku.

DVĪŅI (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Karjera un finanses: Karjeras ziņā Dvīņiem veiksme martā, aprīlī un oktobrī. Taču finansiāli veiksmīgākie mēneši būs maijs un decembris. Pievērs uzmanību skaitļiem 6, 17, 23 – šie datumi būs īpaši labvēlīgi naudas darījumiem, peļņas gūšanai un finansiālā stāvokļa uzlabošanai.

Personīgā dzīve: Runājot par personiskajām attiecībām, Dvīņiem vajadzētu pievērst uzmanību vasaras periodam. Jūlijs un augusts nesīs daudz romantisku piedzīvojumu un jaunas iepazīšanās. Īpaši paveicies ar cipariem 8, 13, 27 – tieši šajās dienās veiksme būs tavā pusē.

VĒZIS (22. jūnijs–23. jūlijs)

Karjera un finanses: Vēžiem perspektīvākie karjeras mēneši ir februāris, maijs un novembris. Taču finansiāla veiksme tevi pavadīs martā, jūlijā un oktobrī. Naudas lietās vislabvēlīgākie skaitļi būs 2, 7, 12 un 30. Izmantojiet šos datumus, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli.

Personīgā dzīve: Vēžiem rudenī veiksies mīlestībā – oktobris un novembris atnesīs daudz romantisku mirkļu un iespēju atrast savu dvēseles radinieku. Pievērs uzmanību skaitļiem 1, 9 un 19 – šīs dienas būs visveiksmīgākās, lai atzītos savās jūtās un uzsāktu jaunas attiecības.

LAUVA (24. jūlijs–23. augusts)

Karjera un finanses: Lauvas panākumi karjerā būs janvārī, aprīlī un septembrī. Finansiāli veiksmīgākie mēneši būs februāris, jūnijs un decembris. Naudas veiksmes skaitļi ir 4, 13, 24 un 28. Izmantojiet šos datumus, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli, veiktu ienesīgus pirkumus vai investīcijas.

Personīgā dzīve: Mīlestībā Lauvai romantiskākais periods būs pavasaris un vasara – aprīlis, maijs, jūnijs. Tieši tad varēsi satikt savu mīlestību un spert nopietnu soli attiecībās. Īpaši paveicies cipariem 3, 14 un 27 – šīs dienas ir radītas jūtu deklarācijām un neaizmirstamiem romantiskiem randiņiem.

JAUNAVA (no 24. augusta līdz 23. septembrim)

Karjera un finanses: 2024. gadā zvaigznes Jaunavai sola panākumus karjerā janvārī, jūnijā un decembrī. Taču finansiālā situācija uzlabosies martā, kā arī augustā un oktobrī. Naudā laimīgie skaitļi būs 1, 10, 20 un 30. Tieši šajās dienās labāk plānot lielus pirkumus, investīcijas un komercdarījumus.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kuras gaida liktenīgas pārmaiņas personīgajā dzīvē 2024. gada februārī

Personīgā dzīve: Kas attiecas uz personīgo dzīvi, tad Jaunavām romantiskākais mēnesis būs februāris – tieši tad Amors būs dāsns ar veiksmi mīlestībā. Pievērsiet uzmanību arī skaitļiem 5, 18, 22 visa gada garumā – šajos datumos ir liela varbūtība jaunai aizraujošai aizraušanās un galvu reibinošai romantikai.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment