Auns, Vērsis, Dvīņi, Vēzis un visas zvaigžņu zīmes: Tamāras Globas prognoze februārim – karjera, nauda, ​​mīlestība

Tamāra Globa dalījās ar savu prognozi 2024. gada februārim, pastāstot, kas sagaida katru zodiaka zīmi pēdējā ziemas mēnesī.

Auns

Aunam februārī spēks būs lietās, kas ir tieši saistītas ar karjeru. Viņš būs vienprātīgs panākumu gūšanā. Un tajā pašā laikā tas ir darbs nākotnei. Auna spēks tiks veltīts draudzībai. Viņu dzīvē līdz ar draudzīgām attiecībām ienāks jauni projekti un lietas, daudzējādā ziņā par partneriem kļūs draugi. Viņi gaida jaunas pasaules atklāšanu, ceļojumus.

Auns var rēķināties arī ar labu peļņu. Viņiem būs jātērē nauda mīlestībai, hobijiem un izklaidei. Viņiem februārī ir raksturīga brīva griba, draudzības brīvība, un daudzi piedzīvos atvērtas attiecības. Tiem, kas augstu vērtē savu ģimeni, labāk ir būt uzmanīgiem un vērīgiem pret savu partneri.

Vērsis

Tālu no mājām viņi var satikt savu mīlestību. Attiecības ar attāliem partneriem mainīsies daudzos aspektos. Vērsis var paļauties uz labu peļņu: februāris viņiem sagatavo iespēju radošam un personiskam piepildījumam. Mēneša trešajā dekādē  Vērsim nesīs izaugsmes un attīstības perspektīvas. Un tie galvenokārt attieksies uz materiālu un biznesa plānu. Draugi palīdzēs visos jautājumos. Ceļojumi mainīs Vērša dzīvi. Attiecības ar attāliem partneriem nesīs labus ieguvumus, peļņu un personīgus panākumus.

Paralēli tam vadība, īpaši februāra otrajā dekādē, burtiski pieliks Vērsim vairāk darba. Un tie ir ne tikai jauni norādījumi un darbi, bet arī karjeras izaugsmes iespēja: mērķos notiek lielas pārmaiņas. Draugi kļūs par palīgiem un vecākie mecenāti atbalstīs. Piesardzība ir nepieciešama tur, kur Vērsis lems par saviem mērķiem.

Dvīņi

Dvīņi parādīs rakstura spēku, kas palīdzēs nostiprināt pārmaiņas, kas viņu dzīvē ienāca jau janvārī. Šie notikumi ir saistīti arī ar brīvības spēku, jaunām iespējām, izmaiņām, kas skar uzskatus, tā ir pilnīga atjaunotne. Mēneša pirmajā dekādē šai zodiaka zīmei būs jāpieliek pūles, lai kontrolētu mainīgos notikumus. Izdevumu būs daudz, taču te palīdzēs ietaupījumi, seni sakari un uzticami draugi.

Radinieki un seni paziņas kļūs par tavu atbalstu. Bērnu lietām būs jāpievērš uzmanība, viņu dzīve mainās. Mēneša otrā puse nesīs ceļus un tālo partneru ietekmi. Dvīņiem vajadzētu izvirzīt sev lielus mērķus un censties tos sasniegt nākotnē.

Vēži

Februāris viņiem nesīs notikumus, kas būs saistīti ar ģimenes spēku. Draugi, tie cilvēki, kas ar viņiem draudzējas, tie, kas ir tuvumā, kļūs par atbalstu Vēžiem. Viņi palīdzēs Vēžiem nopelnīt naudu. Taču jauni cilvēki nesīs jaunas pārmaiņas, ceļus un jaunas idejas. Tie ir gados vecāki cilvēki, viņi stiprinās šīs zodiaka zīmes ieguldījumus.

Panākumi, kas saistīti ar materiālajām iespējām, nāks tieši prom no mājām. Veiksmīgi veiksies kolektīvais darbs un sabiedriskās aktivitātes. Galvenais nav būt slinkam.

Lauvas

Viņi jutīs vilkmi uz sabiedriskām aktivitātēm, kā arī spēku, kas nāk ar ģimenes pienākumiem, kā arī komandas darbu. Lauvas jutīs pārmaiņas biznesa sfērā: vadība nodrošinās aizsardzību šai zodiaka zīmei, bet, no otras puses, viņiem būs iespēja sevi pierādīt tālos ceļojumos. Tie varētu būt komandējumi. Tuviniekiem būs nepieciešams atbalsts, viņu dzīve mainās, un kopā ar partneriem Lauvas palīdzēs saviem mīļajiem.

Izmaiņas var kļūt arī garīgas; Lauvu gaida klusa šķiršanās. Februārī šai zīmei būs jātaupa nauda, ​​notiks uzskatu pārstrukturēšana, kas attiecas uz tālsatiksmes savienojumiem un partneriem. Lauvas domās par jaunu biznesu.

Jaunava

Sajūti mīlestības un radošuma spēku. Mēneša otra dekāde nesīs parādu spēku, bet arī izmaiņas, kas skars reformas darbā. Jaunavas aktīvi iesaistīsies intelektuālos projektos, tā ir profesionālā izaugsme un mācības, savas zināšanu bāzes papildināšana. Arī Jaunavu gaida periods, kas būs saistīts ar mīlestību, šī ir iespēja ieņemšanai vai jauna biznesa dzimšanai. Šis ir labs laiks ceļošanai un gariem ceļojumiem. Priekšplānā izvirzīsies mājas un tuvinieku lietas.

Lasi vēl: Īstais pūķis nāk! Top 4 zvaigžņu zīmes, kuras saņems maksimālu atbalstu no zvaigznēm līdz 10. februārim

Lasi vēl: “Maxima” veikalos novērojamas milzīgas rindas, jo klienti steidzās iegādāties konkrētu produktu

Jaunavām noderēs pārstrukturēt savu profesionālo darbību: atvērt savu biznesu, atrast jaunas intereses. Mēneša beigās jums jābūt uzmanīgam pret ģimeni.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Leave a Comment