3 telpaugi, kas piesaista naudu: un tas nav slavenais naudas koks

Telpaugi ne tikai rotā māju. Daudziem no tiem piemīt enerģētiskas īpašības, kas palīdzēs jūsu mājās piesaistīt labklājību un labsajūtu.

Pēdējā laikā istabas puķes un dekoratīvie koki ir kļuvuši gandrīz vai par galveno mūsu mājas rotājumu. Ar to palīdzību jūs varat burtiski atdzīvināt savu mājokli un radīt ap sevi patīkamu atmosfēru. Ezotēriķi saka, ka daži priekšmeti var gan piesaistīt, gan atbaidīt naudu. Pie tiem pieder telpaugi. To spēcīgā enerģija var piesaistīt jūsu mājoklim bagātību, naudas veiksmi un labklājību.

Kādi augi piesaista bagātību

Pelargonijas

Mūsdienās pelargonijas var redzēt gandrīz katrā mājā. Tās īpašnieki apliecina, ka galvenais pluss slēpjas auga lietderībā. Tā atbaida kukaiņus, neprasa lielus izdevumus, un tās kopšana sagādā prieku. Tam piemīt arī spēcīgas enerģētiskās īpašības. Ar tās palīdzību ikviens var atrast bagātību un uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Tiek uzskatīts, ka ģerānija atbaida zagļus un krāpniekus, tāpēc starp tās neatsveramajiem plusiem ir arī mājokļa aizsardzība no nevēlamiem viesiem.

Kaktuss

Pēdējos gados īpaši populāri ir kļuvuši kaktusi. Tiek uzskatīts, ka to enerģijai ir pozitīva ietekme gan uz cilvēka garīgo, gan fizisko stāvokli. To aizsargājošās īpašības var pasargāt mūs no kaitēm, problēmām un finansiālām grūtībām.

Lai gan kaktusu dzeloņi dažkārt mūs biedē, pat tajos slēpjas spēks. Tieši tā kaktuss atbaida zagļus no mūsu mājām. Novietojiet to saulainā vietā un rūpīgi kopiet, taču neaizmirstiet, ka tam nepieciešams mazāk mitruma nekā citiem augiem.

Lasi vēl: Kāpēc mūsu vecmāmiņas tualetes podā meta ķiploku: triks, kura ieguvumi jūs patiešām pārsteigs

Iekštelpu bambuss

Bambusa augi mājās ir daudz retāk sastopami, bet tas ir tāpēc, ka daudzi cilvēki neapzinās, ka tie ir spēcīgs naudas talismans. Telpu bambuss simbolizē izaugsmi, bagātību un labklājību. Tiek uzskatīts, ka viss noslēpums slēpjas tā spēcīgajā stublājā.

Ja tā dzinumi ir sākuši dīgt, tas nozīmē, ka drīz jūs un jūsu tuvinieki atradīs bagātību. Lai pastiprinātu bambusa enerģiju, novietojiet tam blakus krupīti. No fen šui mācībām ir zināms, ka tieši trīsspārnainā vardīte simbolizē naudas veiksmi.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment