Vienkārši iebēru karoti un aizeju uz darbu, pods vienmēr mirdzēs kā svētkos. Lēts veids, kā atbrīvoties no gadu ilga aplikuma.

Vienmēr esmu uzsvērusi un turpināšu apgalvot, ka tualete ir visa dzīvokļa tīrības rādītājs. Ja tas nav pienācīgā stāvoklī, tad saimniece ir pilnīga sliņķe.

Es joprojām ar siltumu atceros mammas vārdus. Viņa iebilda, ka izcilu mājsaimnieci raksturo tīra sadzīves tehnika, lieliski saklāta gulta un tīras grīdas. Es stingri sekoju šiem trim manas mātes idejas par tīrību.

Redzēju, kā izskatās šausmīgi novārtā atstāta tualete, tāpēc ļoti iesaku jums, draugi, tai pievērst īpašu uzmanību. Tad mums pašiem būs ļoti nepatīkami.

Ja jums katru rītu jāberž tualete tad jums šis liksies ļoti vienkārši un ātri.

Protams, jūs varat to tīrīt ik pēc divām vai trim dienām, bet es neiesaku to tīrīt retāk. Atkārtoju – tualetes kaļķis ir tik spēcīga lieta, ka to var noņemt ar lielu piepūli un rūpīgu darbu.

Tīrīšana visticamāk, neglābs tualeti no aplikuma. Viņš parādīsies vismānīgākajā veidā.

Ko tad darīt? Tikai agresīvi līdzekļi, visa veida ķimikālijas. Bet tā ir tikai teorija, kas mums tiek uzspiesta no TV ekrāniem. Kā liecina mana daudzu gadu prakse, jūs varat izmantot lojālākus līdzekļus. Šajā gadījumā efekts nebūs sliktāks.

Glābšanas līdzeklis sāls un soda. Par simts procentiem apsteidz jebkuru līdzekli.

Manā virtuves skapītī ir super, lieliskas lietas, kuras padarīs tavu tualeti tīru. Parasta soda, kas vienādās daļās atšķaidīta ar sāli. Parastā galda sāls.

Kopā viņi veido lielisku tandēmu un apbrīnojami attīra podu. Kā tas strādā? Elementāri!

Es mitrinu virsmu tualetes poda iekšpusē, noskalojot ūdeni. Es sadalu savu “burvju pulveri” pa iekšējo zonu. Cik man vajadzētu pievienot? Nav daudz, pietiks ar pāris saujām.
Man ļoti patīk, kā šīs divas vienkāršās sastāvdaļas darbojas kopā, efekts ir vienkārši brīnumains!

Lasi vēl: “Dzīve būs piepildīta ar jēgu”: 2024. gada februāra otrajā pusē četras zodiaka zīmes sagaida daudz priecīgu mirkļu

Protams, lielāka  ir jēga apstrādāt tualeti pirms darba vai pirms gulētiešanas. Tad neviens viņiem netraucēs darīt labu darbu.
Šo procedūru var veikt katru dienu, ja laiks atļauj.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment