Biezpiens ir piena produkts, kas tiek ražots no piena ar siera fermentu palīdzību. Tas ir bagāts ar olbaltumvielām un citiem uzturvielām, piemēram, kalciju.
Biezpiens ir plaši izmantots dažādās ēdienreizēs, sākot no brokastīm līdz desertiem, jo tas ir ērts un daudzpusīgs uztura produkts.
Ja vēl neesat mēģinājis pagatavot biezpiena sacepumu, izmēģiniet šo recepti. Tā ir ar ideālām proporcijām, viegli pagatavojama un neprasa kulinārijas pieredzi.
Jums būs nepieciešamas tikai sastāvdaļas un labs garastāvoklis! Rezultāts vienmēr izraisa pārsteigumu! Es jau sen atteicos no citām receptēm, un neesmu vienīgais. Daudzi mani draugi ir to izmēģinājuši un apstiprina, ka šī recepte ir fantastiska!
Lasi arī: Ideāla kaimiņu būšana: kādas kultūras jāstāda blakus ķiplokiem, lai iegūtu lielu ražu — noderīgi padomi dārzniekiem
Lasi arī: Kā visātrāk mājās uz palodzes izaudzēt lociņus: 3 dārznieku pārbaudīti veidi
Sastāvdaļas:
600 g biezpiena
3 olas
3-4 ēd.k. cukura
⅓ tējk. sāls
200 ml piena
4 ēd.k. mannas
60 g sviesta
60 g rozīņu
1 g vanilīna
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc 7. decembrī otram jāuzdāvina kaut kas zils: seni tautu ticējumi, kas sola veiksmi
- Dārznieki izceļ 8 izplatītākos augus, kurus vienmēr būtu jāapgriež decembrī, lai nākamgad tie ziedētu vēl bagātīgāki
- Uzdāvināju viņiem “radio aukli” kā mājienu par mazbērniem; tajā dzirdēju vedeklas vārdus – kas mainījās pēc tam, kad uzzināju patiesību
- Brīvības bulvārī uz ceļa sēdēja peļķē kāds samērā jauns vīrietis un neviens neapstājās, izņemot vienu meiteni
- Mana vīramāte pa kluso “aizņēmās” no mūsu makiem, uzskatot to par īres maksu – kā mēs atrisinājām šo situāciju
- Samtenes ziemas miegā: kāpēc tās vairs nedrīkst izraut pēc pirmajām salnām (ziemas dārzkopja noslēpums)










