Biezpiens ir piena produkts, kas tiek ražots no piena ar siera fermentu palīdzību. Tas ir bagāts ar olbaltumvielām un citiem uzturvielām, piemēram, kalciju.
Biezpiens ir plaši izmantots dažādās ēdienreizēs, sākot no brokastīm līdz desertiem, jo tas ir ērts un daudzpusīgs uztura produkts.
Ja vēl neesat mēģinājis pagatavot biezpiena sacepumu, izmēģiniet šo recepti. Tā ir ar ideālām proporcijām, viegli pagatavojama un neprasa kulinārijas pieredzi.
Jums būs nepieciešamas tikai sastāvdaļas un labs garastāvoklis! Rezultāts vienmēr izraisa pārsteigumu! Es jau sen atteicos no citām receptēm, un neesmu vienīgais. Daudzi mani draugi ir to izmēģinājuši un apstiprina, ka šī recepte ir fantastiska!
Lasi arī: Ideāla kaimiņu būšana: kādas kultūras jāstāda blakus ķiplokiem, lai iegūtu lielu ražu — noderīgi padomi dārzniekiem
Lasi arī: Kā visātrāk mājās uz palodzes izaudzēt lociņus: 3 dārznieku pārbaudīti veidi
Sastāvdaļas:
600 g biezpiena
3 olas
3-4 ēd.k. cukura
⅓ tējk. sāls
200 ml piena
4 ēd.k. mannas
60 g sviesta
60 g rozīņu
1 g vanilīna
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi saka, ka beidzot zinot – vai 2026. gadā būs jāšķūrē sniega kupenas vai jāmeklē gumijnieki
- Automašīnas krāsa kā personības atspoguļojums: likumsargi atklāja kādas krāsas automašīnas izvēlas tieši agresīvi braucēji
- Žurnāls atklāj negaidītas ziņas par 89 gadus vecā komponista Raimonda Paula šā brīža situāciju
- Kad stādīt ziemas sīpolus: labvēlīgās dienas oktobrī un novembrī saskaņā ar Mēness kalendāru
- Vecāki man zvana katru rītu un pārjautā, vai tiešām neesmu mainījusi domas attiecībā uz gaidāmā bērna vārdu
- “Latvijā viss ir labāk! Viss, kas man vajadzīgs”: Vāciete pārcēlās uz šejieni un nekad nevēlas doties mājās – stāstu kāpēc