Šī ir viena no manām iecienītākajām receptēm. Man tā ļoti garšo, jo tā ir ātri pagatavojama un, protams, tāpēc, ka tā ir ļoti garšīga. Tas ir tik sātīgi, ka esmu gatava to gatavot katru dienu. Katru reizi, kad gatavoju šo zupu, visi vienmēr prasa vairāk. Ja vēl neesi gatavojis šo zupu, ļoti iesaku pagatavot, tā ir ļoti vienkārša un ļoti garšīga. Es novēlu jums labu apetīti un veiksmīgu gatavošanu.
Sastāvdaļas:
Pelmeņi 500 g.
Kartupeļi 4 gab.
Ķiploks 1 daiviņa.
Sīpols 1 gab.
Burkāns 1 gab.
Tomātu pastas 1 ēd.k.
Zaļumi
Sāls, pipari pēc garšas.
Pagatavošana:
Vispirms smalki sagriež vienu ķiploka daiviņu.
Ielejiet nedaudz augu eļļas karstā pannā. Pievieno ķiplokus un apcep trīs minūtes, līdz tas kļūst nedaudz zeltains.
Kā vislabāk apgaismot stādus februārī, lai novērstu to izstiepšanos
Smalki sagrieziet sīpolu.
Vienu burkānu sagriezīsim kubiņos, bet ja vēlas, var sarīvēt uz rupjās rīves.
Ķiplokiem pievieno sīpolu un burkānus, maisot apcep līdz zeltaini brūnai.
Tagad sagrieziet kartupeļus vidēja izmēra kubiņos. Liek pannā un cep 7 minūtes, šeit, ja vēlies, vari pat nedaudz apbrūnināt, nevajag cept līdz gatavībai.
Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”
Sāls, pipari un samaisa.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- 10 brīnišķīgi daudzgadīgie augi, kas katru gadu atgriežas spēcīgāki, radot dārza skaistumu bez pūlēm
- Piecām zodiaka zīmēm gaidāma īpaši laba nedēļa sākot ar 22. decembri
- Vīrs aizgāja pirms 20 gadiem un atstāja mani ar mazo dēlu, bet nesen viņš atgriezās ar neparastu prasību
- Šefpavārs no Jelgavas man pastāstīja, kā svētkos pagatavot daudz interesantāku rasolu: viņš tam pievieno tikai vienu neparastu sastāvdaļu
- Kādreiz vecmāmiņa šādas maizītes gatavoja uz visiem svētkiem: šī gardā un ātri pagatavojamā uzkoda vienmēr uz galda tiek apēsta pirmā
- Rasola vietā tagad svētku galdam gatavoju tikai šos salātus: sastāvdaļu savienojums ir patiesi izcils, un recepte – pavisam vienkārša















