Tagad kotletes gatavoju ātri- visu sajaucu un lieku pannā. Garšo pēc belašiem, bet cepu kā parastās pankūkas

Pagatavoju ļoti vienkārši un ātri. Sajauc mīklu ar pildījumu un pievieno to pannai. Es cepu kā parastās pankūkas. Un jūs varat pagatavot dažādus pildījumus, kaut vai ar gaļu, pat ar vistu vai vienkārši ar zaļumiem. Šī recepte ir ar vistas krūtiņu un zaļajiem sīpoliem. Lēti un ļoti garšīgi. Es viņus saucu par “ātrās kotletes”. 

Sastāvdaļas 8 gab.:

Milti – 150 gr

Kefīrs 3,2% – 200 ml

Augu eļļa – 1 ēdamkarote.

Olas – 1 gab.

Cukurs – 1/2 tējk.

Sāls – 1/2 tējk.

Soda – 1/2 tējk.

Vistas fileja – 250 gr

Zaļie sīpoli – 50 gr

Kā es gatavoju:

Vispirms sagatavoju pildījumu, lai tas īstajā laikā būtu uzreiz pie rokas. Ar nazi smalki sagriež vistas fileju. Tam jābūt maziem gabaliņiem. Maltā gaļa te īsti neder. Sasmalcinu arī zaļos sīpolus.

Bļodā sakuļ olu istabas temperatūrā, pievienoju sāli, nedaudz cukura un ieleju līdz aptuveni 40 grādu temperatūrai uzkarsētu kefīru. Sildot, tas var sākt diezgan saiet kunkuļos, taču tas ir normāls process. Visu sajaucu ar putojamo slotiņu viendabīgā masā.

VIDEO. Uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone nespēj klusēt: vīrs Nauris iztērējis gandrīz visu ģimenes budžetu

Iesijāju tajā miltus un vēlreiz samaisu, lai nav kunkuļu.

Pēc tam pievienoju sodu un vēlreiz samaisu.

Tad pielieku vistas fileju, sāli un piparus tieši šajā brīdī.

Lasi vēl: 2024. gada pavasara pārsteigumi: trīs zodiaka zīmes, kuras piedzīvos pēkšņu laimi

Pievienojiet sasmalcinātu sīpolu un vēlreiz samaisiet.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Leave a Comment