Gards ābolu pīrāgs. Vieglāk nekā Šarlote. Mīklas iejaukšana aizņem vien 6 minūtes + cepšanas laiks

Gatavojot šo pīrāgu, visā mājā izplatās unikāls aromāts, ko nav iespējams sajaukt ar neko citu. Tādu atmosfēru vienkārši nevar aprakstīt vārdos. Mūsu māja kļūst neticami mājīga un silta…

 Mūsdienās ābolu pīrāga gatavošana ir ļoti vienkārša, it īpaši izmantojot manis piedāvāto recepti.

 

· Nav jāgaida āboli no ražas līdz ražas novākšanai – lielveikalā tos var iegādāties jebkurā gadalaikā.

· Lielveikalos ir pieejamas dažādas ābolu šķirnes – atliek tik izvēlēties tavuprāt gardāko;

· Un, ja mājās ir laba cepeškrāsns, vari cept ābolu pīrāgu katru nedēļu vai pat katru dienu!

 

Precīzas sastāvdaļas un to daudzumu atradīsi raksta beigās! Recepte ir tik vienkārša, ka sagādās prieku mājsaimniecēm un iepriecinās pat iesācēju pavārus ar patīkamu rezultātu.

Iespējams, labākā pašgatavotas adžikas recepte ziemas krājumiem. Mans vīrs burtiski dievina šo kreptīgo “zapti”!

Pagatavošanas gaita

1. Sajauc pienu ar cukuru.

2. Piena maisījumam pievieno cepamo pulveri.

3. Pievienojiet vanilīnu.

4. Sakuļ vistas olas un ielej piena maisījumā.

5. Samaisiet maisījumu ar slotiņu.

Auniem produktīva diena, bet Svariem vajadzēs palīdzību; Dienas prognoze 4. augustam visām zīmēm

Kāda ir jūsu iecienītākā ābolu šķirne un kāpēc?

6. Pievienojiet daļu augu eļļas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment