Jūsu uzmanībai recepte vienkāršiem, bet ļoti gardiem novārītu biešu un olu salātiem. Tikai būs jāsagatavo produkti jau iepriekš, lai paātrinātu tā gatavošanas procesu.
Pārtikas preču saraksts:
Bietes
Sīpols
Ķiploki
Olas
Majonēze
Sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Vāra bietes vai cep cepeškrāsnī, kā arī vāra cieti vārītas olas, kuras uzreiz pēc vārīšanas jāsagriež mazos kubiņos.
Vārītās bietes sarīvē uz rīves rupjās puses. Pievienojiet rīvētās bietes klāt olām. Vēlams ņemt padziļu bļodu.
Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Var izmantot sarkanos sīpolus, tie ir saldāki un vēl labāk papildinās ar krāsu pārējos produktus šajos salātos.
Bet pirms tam sīpoli jāapcep pannā ar augu eļļu.
Apcepiet sīpolus uz vidējas uguns, nepārtraukti maisot.
Lasi vēl: “Viņi atradīsies uz baltas svītras”: pēc 2024. gada 10. marta 4 zodiaka zīmes sastapsies ar retu veiksmi
Gatavību nosaka zeltaini brūnas garoziņas, taču neiesaku to pārāk apcept.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…
Tevi noteikti interesēs
- Par ieradumu, kas joprojām raksturīgs daudzām Latvijas mājsaimniecībām – var draudēt sods līdz 1000 eiro
- ”Vajadzētu Latvijā likumu, ka kapos nedrīkst stādīt šos krūmus un puķes”: cilvēki kapos dara dīvainas lietas
- Ja šajā dienā no rīta ir sarkana rītausma, tas nesola neko labu: tautas gudrības par 11. novembri
- Nekad neglabājiet tur sīpolus: tie pārvērtīsies “putriņā”
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi
- Lieliski salāti aizņemtām dienām – vienkāršs biešu un gurķu salikums, kas priecē ar savu sātīgumu un garšu










