Zelts, nevis sviestmaizes. Tās ir pirmās kas tiek apēstas uz svētku galda

Šodien es jums demonstrēšu, kā pagatavot gardas sviestmaizes. Zelta mencas sviestmaizes ir ne tikai sātīgas brokastis un lieliskas svētku galdam, bet arī lieliska alternatīva piknikam vai pusdienu uzkodām.

Pagatavojiet šos gardos gardumus pēc mūsu receptes un sarīkojiet sev un savai ģimenei lielisku maltīti kopā.

Viena no galvenajām sastāvdaļām šajā maizītē ir Polloks, jeb menca –  populāra zivs, kas ir izplatīta Ziemeļatlantijas okeāna aukstajos ūdeņos, īpaši pie Ziemeļamerikas un Eiropas piekrastēs.

 

Lasi arī: Ģenerāļa salāti – draugi palūdza, lai pagatavoju arī pārdošanai, tāpēc gatavoju dubultas porcijas

Polloka gaļa ir ļoti uzturvērtīga, tajā ir daudz olbaltumvielu un zemu tauku saturu, padarot to par lielisku izvēli veselīgam uzturam. Polloka gaļa ir balta, viegla un maiga, ar smalku tekstūru, kas padara to par ļoti daudzpusīgu kulinārijas sastāvdaļu.

Polloka zivs ir pazīstama ar savu maigo un neitrālo garšu, kas padara to pievilcīgu daudziem cilvēkiem. Tā viegli uzņem dažādas garšvielas un marinādes, padarot to piemērotu daudzveidīgiem ēdieniem, un šajā gadījumā šai maizītei, kas labi sader ar parējām sastāvdaļām.

Precīzas sastāvdaļas un to daudzumu uzzināsi raksta beigās.

Iespējams, labākā pašgatavotas adžikas recepte ziemas krājumiem. Mans vīrs burtiski dievina šo kreptīgo “zapti”!

Pagatavošana:

Pollaka, jeb mencas fileju sagriež nelielos kubiņos, sīpolu sagriež plānos pusgredzenos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment