Sviestmaizes ar krēmsieru, krabju nūjiņām, ķiplokiem un zaļumiem ir lieliska iespēja ātrai uzkodai. Sviestmaizes izrādās apmierinošas un ļoti oriģinālas, un kivi šķēlīšu pievienošana piešķir sviestmaizēm spilgtu izskatu, atsvaidzinošu garšu un sulīgumu. Ātri un garšīgi!
Sastāvdaļas:
Krēmsiers – 150 g
Krabju nūjiņas – 110 g
Kivi – 1-1,5 gab. (100–160 g)
Maize četrstūrainā vai apaļā- 65-100 g
Svaigas dilles – 10 g
Svaigi pētersīļi – 10 g
Ķiploki – 1 daiviņa
Pagatavošana:
Sagatavojiet savas sastāvdaļas. Ja nepieciešams, iepriekš atlidiniet krabju nūjas. Nomazgājiet un nosusiniet zaļumus. Ēdienu gatavošanai ir piemērota jebkura bagete, man bija ar klijām.
Ielieciet krēmsieru bļodā. Sasmalciniet pētersīļus un dilles. Nomizo un izlaiž caur presi ķiploka daiviņu. Pievienojiet ķiplokus un zaļumus krējuma sieram. Visu labi samaisa.
Izņemiet krabju nūjiņas no iepakojuma un sarīvējiet uz smalkās rīves. Pie krēmsiera, ķiploku un garšaugu maisījumam pievieno sasmalcinātas krabju nūjiņas.
Lasi vēl: Šīs kabaču standziņas tiek apēstas vienā acumirklī: tiek gatavoti bez eļļas, visi tuvinieki sajūsmā (gardākā kraukšķīgā kabaču uzkoda)
Atkal samaisiet iegūto smērējamo pastu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- Priekšnieks (50) izsauca mani uz kabinetu, bet kad viņš man uzdeva jautājumu par dekrētu – es uzrakstīju atlūgumu
- Kāpēc viņas atsakās no laulībām: 4 iemesli, kāpēc sievietēm patiesībā nav vajadzīgas attiecības un kāda ir to priekšrocība
- Sveces glītos stikla traukos: vai iespējams saglabāt traukus un kā iztīrīt no tiem izdegušo vasku
- Gulēju viena Rīgas savā dzīvoklī, kad pēkšņi sajutu, ka kāds nolaiza manu roku — un tas nebija kaķis
- Ādažu centrā, netālu no skolas, manīti vilki, kas nebīstas no cilvēkiem: likumsargi nāk klajā ar paziņojumu (+ VIDEO)











