Nopirksiet no rīta un jums būs jāvelk ciešas kurpes: 7 kļūdas, izvēloties apavus

Apavus nekad nevajadzētu pirkt no rīta.

Eksperti pastāstīja par septiņām kļūdām, izvēloties apavus. Nereti gadās, ka veikalā atnāc apbrīnot apavus, nopērc, bet mājās saproti, ka šādu lietu nav iespējams valkāt.

Dažkārt tas ir saistīts ar vēlmi sekot modes tendencēm. Piemēram, jaunās pavasara-vasaras sezonas tendence – kurpes ar asu purngalu. Ne visi var valkāt šādus apavus. Ja pēda ir plata, labāk apskatīt citus modeļus, lai nenožēlotu.

Izvēloties pāri, obligāti jāpievērš uzmanība spilventiņam. Papēdim jābūt platam, kā arī – papēža centrā. Optimālākais variants, ja tam nav nobīdes un izliekumu. Ja tādi ir, tad kājām būs liela slodze.

Neņemiet pārāk šaurus apavus un cerot, ka tie izpletīsies. Piemēram, lakotus zābaciņus no mākslīgiem materiāliem. Tie izskatās iespaidīgi, bet kājas šādos apavos noteikti sāpēs.

Noteikti veltiet laiku, lai izpētītu izmēru režģi, ja pasūtāt apavu pāri tiešsaistē. Pastāv liela varbūtība, ka apavi nederēs.

Lasi vēl: Vācu salāti. Visu vīriešu iecienītākais ēdiens: apēd 2 minūtēs

Mēģinot jaunu apavu pāri, jums vajadzētu staigāt pa veikalu, nevis vienkārši sēdēt uz pufa. Tas ir nepieciešams, lai saprastu, vai tas ir piemērots izmēram.

Nekad nepērc apavus no rīta. Lieta tāda, ka dienas beigās kājas bieži vien pietūkst, tāpēc labākais laiks, kad pielaikot apavus – vakars.

Kļūdu pieļauj arī tie, kuri nepievērš uzmanību izstrādājuma materiālam – mākslīgais materiāls nebūs “elpojošs”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment