Toksiskākās zodiaka zīmes: kā tās sabojā citu cilvēku dzīvi

Ikviens cilvēks var būt toksisks neatkarīgi no viņa zodiaka zīmes. Bet daži no viņiem šajā jautājumā bija veiksmīgāki nekā citi. Kura Zodiaka zīme ir toksiskākā?

Protams, noteikumos ir izņēmumi, neaizmirstiet par to.

12 – Dvīņi

Garlaicība ir īpaši bīstama Dvīņiem. Ja viņiem nav ko darīt, viņi noteikti atradīs, ko darīt, un tādu, ka viņi nevarēs apstāties. Tāpēc viņi noteikti var iekļūt kaut kādā stāstā.

Iesaistīties ar Dvīņiem un mēģināt izprast viņu raksturu ir nepateicīgs uzdevums, jo viņu garastāvoklis pastāvīgi mainās. Viņi var turēt savus mīļos spriedzē. Turklāt Dvīņi neiebilst tenkot.

11 – Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes toksiskākie pārstāvji ir mantkārīgi un garlaicīgi. Tāpēc finanšu lietās ar Vērsi vienmēr ir jābūt skaidrām robežām. Aizņemties no viņiem vai aizdot viņiem ir nerviem bīstams bizness.

Vērsis var būt šausmīgi mantkārīgi cilvēki. Un jo mazāka summa, jo vairāk nervu viņi saņems.

10 – Svari

Svari ir jūtīgi cilvēki un cieš no garastāvokļa svārstībām. Izmaiņas var notikt ļoti ātri, tā ka sarunu biedrs to nepamana. Tas ļoti kaitina citus. Vai nu viņi slavē draudzību, vai sūta jūs ellē: jūs nevarat viņus saprast. Svari arī ienīst atbildības nastu: esiet droši, ka viņi piespiedīs savus mīļotos visu pabeigt viņu vietā.

9 – Ūdensvīrs

Ja Ūdensvīrs ir iecerējis kādam sabojāt garastāvokli, viņi to sabojās paši sev. Nopietnu domstarpību gadījumā viņš vai nu visu vainu uzvels pretiniekiem, vai arī iesaistīsies sevis šaustīšanā. Tas atstāj rūgtu pēcgaršu pēc saziņas ar Ūdensvīru.

Bet Ūdensvīrs vispār nedomā par sekām. Viņš teiks visu, ko gribēs. Pirmkārt, ja redzi, ka Ūdensvīram ir problēmas, ieturi distanci.

8 – Mežāzis

Mežāži ir mierīgi un strādīgi. Viņi viegli iegūst uzticību. Tie kļūst toksiski reti, bet precīzi. Ja Mežāzis nolemj sabojāt savu dzīvi, ziniet, ka esat viņa ienaidnieks, jums nevajadzētu iet prom no viņa dusmām, labāk mēģināt nomierināties un izlīdzināt skarbās malas.

Jūs varat apbēdināt Mežāzi tikai tajos brīžos, kad viss nenotiek pēc viņa plāna. Šajā gadījumā viņš var vienkārši saspiest visus tuvumā esošos.

7 – Jaunava

Jaunavas principā nav emocionālas un nav pārāk jūtīgas, tās ir adekvātas jebkurā situācijā. Bet dažreiz viņi vienkārši nomāc apkārtējos ar padomiem un mācībām vai otrā galējībā – vienaldzību. Tādā veidā viņi var garīgi sagraut savu pretinieku.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas 2024. gada aprīlī

Turklāt Jaunavas ir pakļautas skaudībai melnā veidā, un tas jau rada reālus draudus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment