Tuvojās ballīte vai vienkārši gribās palutināt sevi un tuvākos, bet vēl nav zināms, ko liksim uz galda. Rekur, katrs ēdiena baudīšanas mirklis būs tik neaizmirstams, ka par to atcerēsies nākamajās ēdienreizēs!
Ābolu pīrāgs kulinārijā ieņem augstu vietu statistikā, un tā pirmsākumi meklējami gadsimtiem senā pagātnē Eiropā, kur tas vēl nebija ieguvis pasaules mēroga atpazīstamību līdz ļaudis ar pirāgu receptēm sāka šķērsot Atlantijas okeānu – tādējādi vēlāk kļuva par vienu no amerikāņu gastronomijas simboliem.
Lai no smilšu mīklas pagatavotais ābolu pīrāgs būtu garšīgāks, pievieno tam kārtiņu maiga vaniļas krēma.
Pagatavošanas laiks – 3 stundas
Porciju daudzums – 8 porcijas
Sastāvdaļas
Sviests – 120 grami
Cukurs – 100 grami
Olas – 1 gabals
Skābais Krējums – 1 ēdamkarote
Cepamais pulveris – 1/2 tējkarotes
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- Braucu ar taksi un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spiest: kas tas irby Sandra Vīgante
- Prinča Viljama un Keitas vecākais dēls, princis Džordžs svin 12. jubileju: zināms, kādu dāvanu vecāki sarūpējuši dēlamby Laura Andersone
- Virs Latvijas sāk savilkties melni mākoņi: ”Šodien īpaši prātīgi esiet negaisa laikā”by Sandra Vīgante