Ja jūsu kaķis jums kož, lūk, ko tas nozīmē. Dzīvnieku valodas noslēpumi

Lai arī mūsdienās par mājdzīvnieku uzvedību jau daudz kas ir skaidrs, tomēr   pilnībā izpratuši dzīvnieku valodu mēs vēl neesam. 

Mūsdienās zinātnieki ir ievērojami paplašinājuši izpratni par kaķu un suņu uzvedību, taču vēl daudz paliek nezināms. Pētījumi ir atklājuši daudzus aspektus, kas agrāk tika uzskatīti par noslēpumainiem vai mistiskiem. Mūs  joprojām mulsina daudzi jautājumi, piemēram, kāpēc suns bieži noliec galvu. Vai arī kāpēc kaķi rada tik neparastas skaņas.

3 iemesli, kāpēc kaķis patiesībā naktī nāk gulēt pie saimnieka

Mēģināsim atbildēt uz šiem un citiem jautājumiem, lai palīdzētu jums labāk saprast savus mīluļus.

 

Kāpēc kaķi kož?

Ja kaķis kož tev rokā vai agresīvi ķērās kājās, nevajag uz viņu kliegt un sodīt, jo tāda uzvedība nenotiek bez pamata. Visbiežāk dzīvnieks sāk skrāpēt savu saimnieku, paužot savu medību instinktu.

Bieži vien šāda uzvedība ir saistīta ar nepietiekamu izglītību, un dažreiz tas norāda, ka mājdzīvnieks piedzīvo fizisku vai psiholoģisku diskomfortu. Tāpēc vispirms ir svarīgi noskaidrot, kas izraisījis šādu uzvedību, un tikai pēc tam veikt pasākumus, kas palīdzēs atradināt dzīvnieku no saimnieka košanas un skrāpēšanas.

Kāpēc kaķi izdod dīvainas skaņas?

Foto: Kādi apavi raksturīgi tikai vecmodīgām sievietēm

Ja tev ir kaķis tad noteikti esi dzirdējis šīs dīvainās skaņas! Parasti tas notiek tā: kaķis sēž uz loga un ierauga aiz stikla putnu, vāveri vai kodes. Un “laupījums” aiz loga vai nu neredz kaķi, vai arī izliekas, ka nepamana. Un kaķis sāk to darīt. Saskaņā ar pirmo versiju…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment