Kāpēc uzglabāt ķiplokus ar lauru lapu, bet traukus slaucīt ar etiķi: 5 triki, par kuriem nedzirdēsiet kulinārijas raidījumos

Daži sadzīves un ēdiena gatavošanas padomi, ko atrodam internetā, mums šķiet smieklīgi un absurdi. Tomēr, kad nonākam līdz praksei, izrādās, ka šie padomi ir ne tikai iedarbīgi, bet arī ļoti noderīgi.

Šodien dalāmies ar jums ar dažiem paņēmieniem, kas noteikti ir pelnījuši jūsu uzmanību. Izmēģiniet tos un papildiniet savu padomu vācelīti.

Noslaukiet traukus ar etiķi

Diemžēl pēc ilgstošas lietošanas pat viskvalitatīvākie un dārgākie trauki zaudē savu spīdumu. Tomēr tas nav iemesls, lai satrauktos un iegādātos jaunus virtuves piederumus. Ja zināt vienu noslēpumu, varat viegli atjaunot šķīvju un glāžu spīdumu, neizmantojot dārgu sadzīves ķīmiju.

Ņemiet 9 % galda etiķi, samaisiet to ar ūdeni proporcijā 1:3, iemērciet šķīdumā drānu, labi noslaukiet un noslaukiet traukus. Rezultāts jūs patīkami pārsteigs – jūsu virtuves piederumi spīdēs tā, it kā tos tikko būtu atnesuši no veikala. Iesakām izmantot šo triku pirms svētku mielastiem – tad servēšana noteikti būs perfekta.

Lasi vēl: Vairs nekādu aizsvīdušu briļļu un čīkstošu durvju. 7 vidi, kā efektīvi izmantot skūšanās putas sadzīvē

Sagrieziet maizi ar karstu nazi

Lielveikalā nav iespējams paiet garām plauktam ar karstu, kraukšķīgu maizi. Pat tad, ja maizīte jau ir mājās, gribas apēst kādu tās gabaliņu – svaigu, smaržīgu, ar apetīti rosinošu garozu. Tomēr ir viena problēma: šādu maizi ir gandrīz neiespējami sagriezt vienmērīgās, glītās šķēlītēs.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Lai drupatas nenokļūtu pa visu virtuvi un jūs varētu pagatavot skaistu sviestmaizi, izmantojiet šādu triku. Uzvāriet ūdeni tējkannā, ielejiet to augstā glāzē un nolaidiet tur nazi uz dažām minūtēm – ir svarīgi, lai nazis kļūtu karsts. Pēc tam varat sākt maizes griešanu. Šķēles būs perfektas! Ja vēl neesat izmantojis šo triku, noteikti izmēģiniet.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment