“Meksikas” salātiem ir interesanta garša. Nekādas vārīšanas, visu sakapā, samaisa un salāti gatavi

Vēl viens labs variants ātriem un garšīgiem sulīgiem salātiem, kurus var pagatavot jebkurā dienas laikā. Garšīgi, salāti koši, tāpēc laikam saskan ar nosaukumu.

Galvenais ir tas, ka jums nekas nav jāvāra iepriekš, viss tiek darīts ļoti vienkārši un dažu minūšu laikā.

Gardu salātu recepte – Meksika

Pagatavošana:

Paprikai (vēlams sarkano) izgriež asti, sēklas un sagriež plānās, mazās strēmelītēs. Tādā pašā veidā sagriež plānās strēmelītēs cieto sieru un desu (mēs izmantojam kādu kūpinātu).

Svaigu gurķi un tomātu smalki sagriež kubiņos.

Smalki sagrieziet dažus zaļo sīpolu zariņus.

Apvienojiet visas sastāvdaļas dziļā bļodā vai salātu bļodā. Pievieno konservētu kukurūzu (bez šķidruma).

Lasi vēl: Burkāni izaugs ideāli gludi un saldi, ja ievērosiet šos 5 lauksaimnieku “zelta” noteikumus

Pipari un sāls pēc jūsu gaumes. Salātus apmaisa ar majonēzi. Visu samaisa un salātus var pasniegt uzreiz. Nav nepieciešams atdzist vai mērcēt.

Pēc sastāvdaļu skaita –

2 vidēja lieluma sarkanās vai dzeltenās saldās paprikas;
150 gr. cietais siers;
150-170 gr. kūpināta desa;
2 tomāti;
1 svaigs gurķis (mazs);
4-5 zaļo sīpolu zariņi;
1/2 bundžas konservētas kukurūzas;
Sāls un pipari pēc garšas, virsū ar majonēzi.

Kā jau teicu pašā sākumā, šī ir vienkārša recepte, bet salāti sanāk labi un ir ļoti garšīgi našķoties.

Lasi vēl: “Nonāks veiksmes virsotnē”: 3 zodiaka zīmes līdz 2024. gada pavasara beigām varēs piepildīt savus maciņus ar kraukšķīgām banknotēm

Novēlu visiem patīkamu maltīti un labu garastāvokli!)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment