Jāpērk loterijas biļetes un jāgaida nauda: ezotērikas eksperti nosauc konkrētus datumus – maijā ir 7 Super veiksmīgas dienas

Foto – Pexels

Ezotērikas speciālisti ir nosaukuši konkrētus datumus maija mēnesī, kad veiksme stāvēs tepat blakus un tas attiecas uz dažādām dzīves jomām. Eksperti apgalvo, ka veiksmes zelta josla sāksies pēc perioda, kad iestājas 8.maija. Tālāk būs daži izcili veiksmīgi datumi!

Kas vispār ir veiksmīgie datumi un kāpēc tos nevajadzētu ignorēt?

Veiksmīgām dienām pievērš lielu uzmanību dažādās kultūrās un tie ir atrodami dažādos sensenos senču ticējumos, kas, protams, ir cieši saistīti ar Zvaigznēm.

Cilvēki jau izsenis ticēja, ka Zvaigžņu stāvoklis un planētu pozīcijas ļoti ietekmē dienas veiksmi un labklājību. Tāpēc daudzi šīs veiksmīgās dienas ļoti ņem vērā, un gaida – īpaši būtiski tas ir tad, kad tuvojas kādi “pārbaudījuma” periodi – piemēram, eksāmeni vai jauna darba intervija. Bet varbūt kāds grib izteikt bildinājumu un sagaidīt pretī “jā”. Tam visam noder zināt, kuras ir veiksmīgākās dienas šajā mēnesī!

Lasi vēl: Es izmantoju lielisku mēslojumu gurķiem, bet tikai vienu reizi. Lapas nekļūst dzeltenas, bet raža ir ļoti bagātīga

Tāpat jāatceras, ka dažās kultūrās pastāv arī noteikti rituāli, kas tiek veikti, lai veiksmi neaizbiedētu, bet gluži otrādi – to piesaistītu. Tāpēc ir svarīgi zināt, kurās dienās tas ir jādara.

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Un tā, noskaidrosim, kuras dienas maija mēnesī būs visveiksmīgākās un kurās dzīves jomās gaidāmi vislielākie panākumi!

Foto – Pexels

14.maijs (otrdiena) – šajā dienā no debesīm tiks dota liela enerģija, tāpat arī pie tās tiks tie, kas pēdējā laikā sūdzējās par to, ka “visu laiku nav spēka” vai “visu laiku nāk miegs”. Šajā datumā šis periods beigsies, tāpēc, ja jums ir jādara kādas atbildīgas lietas un darbi – šī diena tam ir lieliski piemērota.

Lasi vēl: Ja to darīsiet, būs tiešām lielas “ziepes”: 8 lietas, ko nekādā gadījumā nedrīkst mest podā un noskalot

Kuras vēl dienas maijā būs veiksmīgas?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment