Vienkārši un oriģināli biešu, olu un marinētu dārzeņu salāti. Standarta produktu komplekts, bet viena nestandarta gatavošanas tehnika pārvērš tos veiksmīgā un greznā garšas un smaržas kombinācijā. Iesaku vismaz reizi pamēģināt tos pagatavot.
Neliels ievadteksts par bietēm:
Bietes ir dārzeņi, kas ir pazīstami ne tikai ar savu bagāto sarkanās krāsas toni, bet arī ar savu daudzpusīgo izmantošanu virtuvē un veselīgajā uzturā.
Šie sakņu dārzeņi ir cienīti par savu spilgtumu ne tikai ēdiena gatavošanā, bet arī medicīnas jomā, kur tiem piešķir daudzas veselības labvēlīgas īpašības.
Nevajag nemaz torti; uzgāju visgaršīgāko “Karaliskā” kūkas recepti ar diviem pildījumiem vienlaicīgi
Saturīgie ar vitamīniem un minerālvielām, bietes dod ne tikai raksturīgu saldu garšu, bet arī bagātīgu uzturu. Tās ir pieejamas dažādās formās – svaigas, konservētas vai sulas veidā – atverot plašas iespējas gan ēdiena gatavošanā, gan veselīgā dzīvesveidā.
Gan kulinārijas pasaulē, gan veselīgās dzīvesveidā, bietes ir kļuvušas par neatņemamu sastāvdaļu, piešķirot gan krāsu, gan uzturvielu bagātību.
Lasi vēl: Krabju nūjiņu salāti jaunā versijā: Nestandarta recepte, apēdīs un prasīs vēl
Pagatavošanai jums būs vajadzīgas šādas sastāvdaļas:
Bietes – 1 kg
Sīpols – 1
Marinēti gurķi – 5
Vārītas olas – 4
Ķiploki – 3 daiviņas
Majonēze, sāls, pipari, garšaugi
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu! +VIDEO pamācība