Ja to darīsiet, būs tiešām lielas “ziepes”: 8 lietas, ko nekādā gadījumā nedrīkst mest podā un noskalot

Foto – Pexels

Aizsērējis tualetes pods ir viena no nepatīkamākajām sadzīves problēmām. Zemāk piedāvājam to priekšmetu aprakstu, kurus nekad nedrīkst noskalot tualetes podā, jo tie var radīt pamatīgus aizsprostojumus un daži no tiem pat bojā visu centrālo kanalizācijas sistēmu!

Tabletes

Foto – Pexels

Līdz šim domājāt, ka visdrošākais veids, kā atbrīvoties no veciem medi****entiem, ir tos aizskalot tualetes podā? Nedariet to! Ķīmiskie savienojumi nonāk centrālajā kanalizācijas sistēmā un, galu galā, arī ūdensapgādē – tas ir ļoti bezatbildīgs un bīstams veids, kā atbrīvoties no zālēm.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Cigarešu izsmēķi

Cigarešu filtri sadalās ļoti ilgi, un pašas cigaretes ir pilnas ar toksiskiem ķīmiskiem savienojumiem, kas arī var nonākt centrālajā ūdensapgādes sistēmā.

Plāksteris

Foto – Pexels

Lielākā daļa plāksteru ir izgatavoti no pārstrādātas plastmasas, kas nozīmē, ka tie nesadalās. Taču pat plānais “marles” plāksteris var aizdambēt tualetes podu un pat visu kanalizācijas sistēmu.

Zobu diegs

Ja tualetes podā pastāvīgi aizskalosiet izmantoto zobu diegu, tas var sapīties, veidojot samērā lielu gabalu, kas apgrūtinās skalošanu un brīvu ūdens plūsmu tualetes podā. Var sanākt diezgan pamatīgas nepatikšanas…

Kādas vēl lietas nedrīkst izmest tualetes podā?

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment