Jau sen esmu aizmirsusi, kas ir mušas, odi un knišļi mājā. Parādīšu triku, kas palīdzēs no tiem atbrīvoties reizi par visām reizēm

Mēs visi ar nepacietību gaidām vasaras sezonu, lai izbaudītu siltumu. Bet tajā pašā laikā mūsu mājā ierodas nelūgti ciemiņi, kuri ļoti sabojā nervus, un no viņiem cieš mājas tīrība.

Protams, mēs runājam par mušām. Jau vairākus gadus neesmu saskārusies ar mušu problēmu, jo izmantoju vienu triku. Ar prieku dalīšos ar jums.

Metode ir pārsteidzoši vienkārša.

Un jums nav jāpērk īpaši produkti, kuriem ir savi trūkumi, mēs gatavojam visu no pieņemamām un drošām sastāvdaļām. Piemēram, es esmu piesardzīgs pret dihlorvosu.

Jā, es domāju, ka jūs, ja jūsu dzīvoklī dzīvo bērni vai dzīvnieki, arī neuzdrošinātos izmantot šo  līdzekli.
Es nelietoju līmlentes, jo man tās estētiski nepatīk. Tie padara dzīvokli aplietu. It īpaši, ja pie lentes jau pielipušas 5-10 mušas.

Tāpēc es domāju, ka visiem patiks mana drošā metode. Šajā metodē es izmantoju ēteriskās eļļas.

Man ir vesela kolekcija ēterisko eļļu, tāpēc ļoti mīlu to smaržu un bieži izmantoju dažādiem mājturības trikiem.
Tieši cīņā pret mušām mums vajadzīgas ēteriskās eļļas ar piparmētru un ģerānijas aromātu. Jums arī jāsagatavo smidzināšanas pudele.

Pirmajā posmā ņem nelielu daudzumu ūdens, ielej to bļodā un pievieno 7 pilienus piparmētru eļļas un 3 pilienus ģerānijas eļļas. Visu samaisa un ielej sagatavotajā pudelē.

Lasi vēl: “Laime ir tuvumā”: pēc 2024. gada 15. maija ceļš uz labklājību pavērsies 3 zodiaka zīmēm

Tālāk mēs sākam apsmidzināt mājas virsmas ar šo maisījumu. Īpašu uzmanību pievēršam aizkariem, moskītu tīkliem, paklājiem un logu rāmjiem.
Šī procedūra jāveic ik pēc 4 dienām. Šādos apstākļos jūs nekad vairs nesastapsities ar mušu klātbūtni savās mājās.

Piezīme. Šīs 2 smaržas lieliski sader kopā un piešķir brīnišķīgu aromātu. Tātad, papildus mušu trūkumam, jūsu māja arī jauki smaržos.

Lasi vēl: Tomātus jūnijā baroju ar sodu, pelniem un raugu, augļi aug pa kilogramiem

Paldies par uzmanību. Noteikti rakstiet savus komentārus, tie ir atvērti ikvienam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment