Maigi un neticami skaisti – tos nav iespējams neizmēģināt! Šie salātiņi ar kūpinātu vistas gaļu ir jāsakārto kārtās un, pateicoties, sastāvdaļām, tie izdodas fantastiski maigi un mīksti. Nav sarežģīti tos gatavot, bet, ja reiz pagatavosiet – visi jums prasīs recepti!
Interesanti, ka slāņu secību var mainīt, kā arī – ja vēlaties, var pievienot arī sasmalcinātus sīpolus. Šis arī ir lielisks variants, ko pasniegt uz svētku galda.
Sastāvdaļas:
Kūpināta vistas gaļa (var aizstāt ar vārītu vai ceptu vistu) – 220 grami
Olas – 3 gab.
Marinēti gurķi – 150 grami
Burkāni – 1 gab.
Kartupelis (liels) – 1 gab.
Majonēze – 3 ēdamkarotes
Izpildi testu!
Kūpinātu vistas gaļu var aizstāt ar vārītu vai ceptu vistu. Kartupeļus un burkānus vāriet verdošā ūdenī, līdz tie ir gatavi. Pārbaudiet to gatavību, izdurot cauri ar nazi vai dakšiņu. Šis ir svarīgs brīdis, jo dārzeņiem jābūt pilnīgi mīkstiem. Gatavošanas laiks ir atkarīgs no dārzeņu lieluma, to kvalitātes un plīts īpatnībām. Pēc tam atdzesējiet dārzeņus. Uzvāriet olas (tām jābūt cieti vārītām).
Kā visu pareizi izdarīt, lasiet gatavošanu soli pa solim!
Raksta turpinājums nākošajā lapā:
Tevi noteikti interesēs
- Liepājā ticis atrasts ļoti neparasts putns – lielākajai daļai cilvēku šāda suga nav pazīstama un nav redzēta dabāby Sandra Ločmele
- Jābūt uzmanīgiem ar ziedu stādīšanu un pārstādīšanu: dārza darbi saskaņā ar Mēness kalendāru no 2. līdz 8. jūnijamby Laura Blūma
- Uzreiz padara vecāku: frizūras, kuras sievietēm 40+ noteikti nevajadzētu izvēlētiesby Rinalds Bergmanis