Šādu ēdienu ir ļoti viegli pagatavot no pieejamiem produktiem. Un tas lieliski sader ar svaigu maizi vai vienkāršiem baltiem rīsiem.
Vistas gaļa saldskābajā mērcē ir viegli pagatavojama recepte, kuras pagatavošana sagādā lielu prieku. Nelielos gabaliņos sagriezta vistas gaļa, kas pārklātas ar maigu pikantu mērci, ir lieliski piemērota gardām pusdienām vai vakariņām.
Sastāvdaļas
600 g vistas gaļas (1 krūtiņa + 3 stilbiņi)
250 g ķiršu tomātu (var aizstāt ar papriku)
2 sīpoli
50 g baltā etiķa
3 ēdamkarotes brūnā cukura
1 zariņš pētersīļu
Milti
Olīveļļa, sāls, pipari
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Baltijas jūra var būt bīstama”: meteorologs Toms Bricis nosauc Latvijas kartē bīstamākās vietas mūsu jūrāby Laura Andersone
- “Un tad brīnās, ka nav augļu vai tie ir negaršīgi!”: agronome dalās pieredzē, ka lielākā daļa dārznieku nepareizi “baro” savas paprikasby Laura Andersone
- Es bietes vāru tikai 15 minūtes – nav jāgaida vesela stunda; radinieki šo metodi izmanto jau ilgu laikuby Jeļena Kuzmenko