Jauna kabaču recepte: tie ir garšīgāki nekā vienkārši cepti

Neviens kabacis neaiziet postā. Es tikko saputoju kabaci ar olu. Garšīgāk, nekā tikai cepts.

Kā gatavot:

Divus jaunus kabačus sagriež kubiņos.

Sagriezto kabaci pārliek bļodā. kabacim liek 3 olas.

Sakuļ olas ar kabaci, izmantojot blenderi, līdz kļūst mīksts.

Pievienojiet tējkaroti sāls un pusi tējkarotes piparu. Saspiež 3 ķiploka daiviņas.

Sajauc visas sastāvdaļas.

Smalki sagriež diļļu ķekaru. Pievienojiet kabacim un samaisiet.

Lasi vēl: Finansiāla veiksme pēc pasūtījuma: 3 zodiaka zīmes, ar kurām Visums piepildīs viņu kabatas ar naudu

Pievienojiet 140 gramus miltu un samaisiet.

Pievienojiet 2 ēdamkarotes augu eļļas.

Uzkarsē augu eļļu pannā. Ar kausu vai karoti veido pankūkas. Cep uz vidējas uguns līdz zeltaini brūnai.

Pēc tam apgrieziet to un pārklājiet ar vāku. sautē ar vāku apmēram 5 minūtes.

Sastāvdaļas:

Kabacis– 700 g

3 olas

Sāls – 1 tējk.

Melnie pipari – ½ tējk.

Ķiploki – 2 daiviņas

Diļļu ķekars

Milti – 140 g

Augu eļļa – 2 ēd.k. l. + cepšanai

Lasi vēl: Viņi mainīs savu likteni uz labo pusi: Pāvels Globa pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm dzīve mainīsies no 1. jūnija

Labu apetīti!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment