Vasilisa Volodina pastāstīja, kam īpaši jāpievērš uzmanība laikā no 2024. gada 31. maija līdz 6. jūnijam

Vasilisa Volodina ir uzsvērusi pirmās vasaras nedēļas no 2024. gada 31. maija līdz 6. jūnijam četras iezīmes.

Pēc slavenās ekspertes domām, šīs septiņas dienas būs patiešām neparastas un sagādās daudz pārsteigumu – gan patīkamu, gan ne tik patīkamu. Dzentlmenis.lv žurnālisti noskaidroja, kā pārdzīvot šo periodu un padarīt savu dzīvi harmoniskāku un bezrūpīgāku.

Nav laiks cīnīties

Pirmais punkts, uz ko Vasilisa Volodina vērsa uzmanību, ir Marsa opozīcija pret Plutonu. Šajā periodā visi apkārtējie būs noslieci uz strīdiem un konfliktiem, tāpēc tev ir jāsaglabā neitralitāte un miers.

Visi mēģinājumi atrisināt problēmas un jautājumus būs bezjēdzīgi un neauglīgi. Tāpēc cīņa un neatlaidība tagad ir aizliegta – labāk izvairīties no šķēršļiem un distancēties no konfliktiem.

 

Pārdomu periods

Otrs svarīgs šīs nedēļas aspekts ir retrogrādais Merkurs. Šajā pozīcijā šī planēta atrodas ik pēc četriem mēnešiem, pārvietojoties no vienas zīmes uz citu zīmi vienā elementā un pēc tam atgriežoties iepriekšējā zīmē, skaidro eksperte.

Lasi arī: 7 stila kļūdas, kuras nevajag pieļaut, jo piesaista nabadzību un neveiksmes

Retrogrādais Merkura periods ir pārdomu laiks. Šajā laikā cilvēkam ir unikāla iespēja pārdomāt noteiktu pieredzi. No šodienas līdz 2024. gada 7. jūlijam retrogrāds Merkurs atradīsies Dvīņu zīmē. Tāpēc ir pietiekami daudz laika, lai pārdomātu savas prioritātes un pieredzi, rezumē Vasilisa Volodina.

 

Izturība un vesels saprāts

Trešais svarīgais brīdis ir Saules trīsvienība ar Saturnu, ko Volodina sauc par “mūsu glābšanu”. Panākumus gūs tie, kuri parādīs spēju noturēt sevi rokās, būt rūpīgiem, saprātīgiem un atturīgiem, īpaši nedēļas pirmajās dienās.

 

Lielāka harmonija attiecībās

Turklāt eksperte izcēla ceturto šīs nedēļas iezīmi – Veneras ieiešanu Vēža zīmē un tai sekojošo trīsvienību ar Jupiteru. Šis labvēlīgais aspekts veicina lielu harmoniju attiecībās ar tuviniekiem. Izbaudiet šo skaisto periodu un jūtu siltumu. Daudzi vientuļie cilvēki varēs atrast pāri. Vasilisa Volodina iesaka būt aktīviem šajā virzienā un mēģināt atrast savu otro pusīti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment