Tagad pat nogatavojušies banāni nekļūst melni 2 nedēļas: draugs strādāja lielveikalā un dalījās noslēpumā, kā uzglabāt

Un es dalos! Metode darbojas. Esmu to pārbaudījis vairāk nekā vienu reizi. Protams, tagad kāds rakstīs: “Kāpēc tos ilgi uzglabāt, es nopirku tik daudz, cik man vajadzēja, un tos apēdu!” Varbūt tas ir pareizi, jā. Bet jūs nekad nezināt, cik daudz jums vajag. Tāpēc es personīgi pērku 5-6 gabalus uzreiz.

Un, ja pēkšņi banāni paliek un guļ uz galda vairāk nekā divas dienas, tie kļūst pārklāti ar tumšiem plankumiem, un, ja pēkšņi kāds tos ieliek ledusskapī, tie kļūst gandrīz pilnīgi melni.

“Gliemežiem tas nepatīk” – viņi skrien kā traki. Mans cīņas veids (recepti atradu padomju žurnālā)

Un tad tās vairs īsti neviens neēd, tad jāizdomā, kā “saglabāt”, kādam ēdienam pievienot. Neizmetiet?…

Jā, jūs varat cept cepumus, pagatavot gardu banānu piparkūku kūku, banānu čipsus vai pievienot banānus pankūku mīklai. Taču šodien vēlos padalīties ar veidu, kā uzglabāt banānus, lai tie nekļūtu melni nedēļu vai ilgāk, bet paliek tikpat dzelteni un skaisti.

Kāds man reiz teica, ka vajag ļoti cieši aptīt kātu ar plastmasas maisiņu. Un es neatlaidīgi to darīju visu laiku. Bet… tas nedarbojas! Jā, ne jau otrajā dienā, bet trešajā banāni kļuva melni.

Tad kaut kur lasīju, ka nevajag somu, bet foliju. Un tad es sāku tīt foliju ap kātu. Viss notiek saskaņā ar noteikumiem – cieši.

Bet pēc dažām dienām banāni joprojām kļuva tumši. Un tikai nesen es beidzot atklāju glabāšanas metodi, kas darbojas!

Lasi vēl: Zirnekļi mājā neparādās ar vienkāršu iemeslu: iemesls jūs šokēs!

Paldies manam draugam, kurš dabūja darbu par pārdevēju lielveikalā. Viņa man daudz ko stāstīja (tagad es vispār nepērku dažus produktus lielveikalos). Bet viņa tur arī uzzināja daudz noderīgas lietas.

Būtībā banāna kāts jāiemērc kausētā vaskā un pēc tam jāļauj vaskam sacietēt. Tas ir viss. Banāni saglabāsies svaigi un skaisti vismaz divas nedēļas. Un pēc tam vasks tiek vienkārši izmests kopā ar mizu. Nekāda kaitējuma noteikti nav, bet ieguvumi ir!

Rakstiet komentāros, vai zinājāt par šo metodi? Un vispār, vai jūs mēģināt “glābt” banānus vai “ļaut tiem kļūt melniem…”?

Arī interesanti: Sirseņu pūznis: laimīgs atradums, par kuru var tikai priecāties. Es runāju par reāliem veidiem, kā gūt labumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment