Zirnekļi mājā neparādās vienkāršu tāpat vien- tiek atklāts arī īstais iemesls

Zirnekļi ir plēsēji un barojas ar kukaiņiem, tāpēc to skaita pieaugums var būt saistīts ar paaugstinātu kukaiņu aktivitāti jūsu mājās.

Šeit ir daži iespējamie kukaiņu un līdz ar to arī zirnekļu skaita pieauguma iemesli. Barības avotu pieejamība kukaiņiem un higiēnas trūkums: kukaiņus piesaista pieejamā barība, piemēram, pāri palikušais ēdiens, graudi, eļļa un saldumi. Pārliecinieties, ka jūsu mājās nav palicis atklāts ēdiens, un regulāri tīriet virtuves virsmas.

Mitrs un mitrums: kukaiņus, piemēram, mušas un mežu utis, var piesaistīt mitri vai mitri apstākļi jūsu mājās. Pievērsiet uzmanību ūdens noplūdēm un mitrām vietām, piemēram, vannas istabā vai virtuvē, un veiciet pasākumus, lai novērstu iespējamos mitruma avotus. Lai kontrolētu zirnekļu un kukaiņu populācijas, ir svarīgi uzturēt savu māju tīru un higiēnisku, regulāri tīrot un uzraugot pārtikas un mitruma avotus.

Kaimiņu vectēvs jau piecus gadus tā baro upenes, ka ogas tik lielas kā vīnogas

Zirnekļi meklē vietas, kur slēpties un veidot savus tīklus. Mājās ir daudz slēptuvju, piemēram, stūros, zem mēbelēm, aiz skapjiem utt. Noteiktos gada laikos zirnekļi var meklēt siltumu un patvērumu iekštelpās, īpaši rudenī, kad laika apstākļi kļūst aukstāki.

Zirnekļi var iekļūt mājās caur atvērtām durvīm, logiem, ventilācijas sistēmām un citām mazām spraugām vai plaisām ēkas konstrukcijā.

Ja problēma joprojām pastāv, ieteicams sazināties ar kaitēkļu apkarošanas speciālistu, lai veiktu profesionālu pārbaudi un veiktu atbilstošus pasākumus, lai kontrolētu kukaiņu populāciju.

Arī interesanti: Sievai bieži bija slikta pašsajūta un japāņu kaimiņiene ieteica viņai atbrīvoties no 3 lietām mājās; Tagad ir daudz labāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment