Nav jāgatavo nekādas tortes. Ātri un viegli pagatavojams apburošs ābolu un krēma pīrāgs

Pīrāgs ar āboliem vienmēr ir bijis un paliek viens no vispopulārākajiem, garšīgākajiem un smaržīgākajiem saldajiem ēdieniem.

Pīrāgs ar āboliem ir tik populārs, jo tas apvieno svaigus ābolus ar mīklu, kas ir mīksta un viegli smaržojoša. Kad tas tiek cepts, tas izplata burvīgu smaržu, kas pilda māju un liek aicināt viesus uz tā garšošanu. Tās salda garša un svaigumu padara par iecienītu desertu visā pasaulē.

Šis ēdiens ir ļoti mīksts, ar bagātīgu pildījumu un nelielu mīklas daudzumu, bet krēms nodrošina ļoti maigu tekstūru. To ir viegli un vienkārši pagatavot, izmantojot parastus produktus.

Kā marinēt gaļu šašlikam bez sāls, etiķa un majonēzes: Ģimenei tik ļoti garšoja, ka apēda 5 minūtēs!

 

Pīrāgu ar āboliem ir viegli pagatavot, jo tas izmanto parastus produktus, kas parasti ir pieejami jebkurā virtuvē. Mīkla var būt veidota no miltiem, sviesta, cukura un ūdens vai piena, un āboli tiek sagriezti un salocīti kopā ar cukuru un garšvielām. Šo vienkāršo un izplatīto sastāvdaļu kombināciju var viegli apvienot un cepot iegūt gardu un smaržīgu desertu.

Pīrāga pagatavošanai būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

3 olas;

150 grami cukura;

vanilīns;

1 paciņa cepamā pulvera;

200 mililitru piena;

50 grami kausēta sviesta;

350 grami miltu.

Lai pagatavotu krēmu, nepieciešams:

500 mililitri piena;

2 olas;

2-3 ēdamkarotes cukura;

2 ēdamkarotes cietes;

2 āboli.

Taču ir daži nozīmīgi triki un metodes, kas jāievēro, gatavojot šo ēdienu…

Lasi vēl: Dārzkopis ar pieredzi atklājis, kā audzēt vīnogas veiksmīgai ražai: sāku to darīt

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu soli pa solim ar visiem trikiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment