Kāpēc desu un sīpoli jāaplej ar verdošu ūdeni un veļas mašīnā jāiemet silikona formas: pieredzējušu mājsaimnieču padomi

Katrai pieredzējušai mājsaimniecei droši vien ir savi mājsaimniecības vadīšanas noslēpumi. Protams, ne visi ar tiem dalās, bet esmu ļoti pateicīgs tiem, kas dalās. Dažkārt, uzklausot jaunu padomu, rodas sajūta: “Kāpēc es par to iepriekš nezināju?” vai “Kā es pati par to neiedomājos?

Šodien es vēlos dalīties ar desmit noderīgiem un neticami vienkāršiem padomiem, ko man teica gudras mājsaimnieces un saimnieki no mana loka.

Trauku mazgājamās mašīnas tablete iztīrīs jūsu veļas mašīnu.

Kādu dienu no drauga uzzināju, ka trauku mazgājamās mašīnas kapsula palīdzēs iztīrīt veļas mašīnu. Izrādās, ka šādas tab***es parasti satur komponentus, kas efektīvi noņem kaļķa nosēdumus, taukus un citus piesārņotājus veļas mazgājamās mašīnas iekšpusē.

Vienkārši pievienojiet kapsulu veļas mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekļa nodalījumam un palaidiet mazgāšanas ciklu augstākā temperatūrā. Jūsu mašīna jums pateiks paldies!

Lai gatavošanas laikā no katla neizplūstu ūdens, uz atvērtās pannas novietojiet koka karoti.

Ja esat noguris, ka gatavošanas laikā no katla nepārtraukti izplūst ūdens, vienkārši novietojiet koka karoti uz atvērta katla.

Tas palīdz novērst burbuļošanu un mazināt haosu uz plīts. Izmēģiniet šo vienkāršo triku – tas man lieliski der!

Lai atkausētu ledusskapi, novietojiet papīra dvieļus vietās, kur uzkrājas kondensāts.

Manā ledusskapī, īpaši pie aizmugurējās sienas, ik pa laikam uzrodas problēma – ledus veidošanās. Mans sievastēvs ieteica šīs problēmas risinājumu. Vietā, kur parasti veidojas kondensāts, jānovieto papīra dvieļi.

Tie aktīvi absorbē lieko mitrumu, novēršot ledus veidošanos un uzturot optimālus apstākļus ledusskapja iekšpusē. Tas man palīdzēja!

Zobu pasta maigi notīrīs stikla keramikas plīti

Vai zinājāt, ka zobu pasta ir draugs ne tikai jūsu zobiem, bet arī jūsu stikla keramikas plīts. Mīkstā pastas tekstūra ne tikai efektīvi noņem netīrumus, bet arī ir droša virsmai.

Vienkārši uzklājiet nedaudz pastas, pagaidiet minūti un pēc tam viegli noslaukiet. Rezultāts ir tīra un spīdīga plāksne!

Lai palīdzētu ēdienam ātrāk atdzist, pirms gatavošanas ievietojiet šķīvjus saldētavā.

Šī doma man ienāca prātā pēc bērna piedzimšanas. Tā kā es vienmēr gatavoju mazulim svaigu ēdienu, tam bieži vien nav laika atdzist, un bērnam nepatīk gaidīt.

Tāpēc, lai visiem atvieglotu dzīvi, pirms ēdiena gatavošanas ieliku šķīvjus saldētavā. Karsts, svaigs ēdiens ledus bļodā ātri atdziest, bērns priecājas un mamma priecīga.

Lasi vēl: Paņemu makaronu paku un gatavoju greznu ēdienu svētku galdam! Šī recepte ir “Oskara cienīga”

Lai cepumi neizžūtu, tiem blakus liek ābola gabaliņu.

Padoms no vecmāmiņas, kas noderēs visiem cepumu cienītājiem: lai tie neizžūtu, noliec blakus ābola gabaliņu.

Ābols atbrīvo dabisko mitrumu, kas saglabās jūsu cepumus mīkstus un garšīgus.

Neizmetiet maizes klipsi – izmantojiet to garšvielu maisiņu nosegšanai

Neizmetiet savas maizes saspraudes! Šeit ir lielisks padoms: izmantojiet tos.

Aizvērt garšvielu maisiņus, tādā veidā garšvielas paliks svaigas un aromātiskas un skapī nesadrūp.

Lai sīpolu griešanas laikā neraudātu, vispirms iemērciet tos verdošā ūdenī.

Mana vecvecmāmiņa bērnībā man teica: “Lai neraudātu no sīpolu griešanas, iemērciet tos verdošā ūdenī, pirms sākat griezt.”

Šo noderīgo padomu atcerējos uz visiem laikiem, un tagad dalos tajā ar citiem. Pirms šīm sagriežu sīpolu 2-4 daļās.

Lai desai viegli noņemtu apvalku, uz īsu brīdi iemērciet to verdošā ūdenī.

Lai desai viegli noņemtu apvalku, vienkārši iemērciet to verdošā ūdenī uz pāris sekundēm. Tas būs daudz vienkāršāk un ātrāk, nekā mēģināt to noplēst ar n***i vai dakšu. Tāpēc es par to iepriekš nezināju, pretējā gadījumā es cietu tik daudzus gadus.

Man pat nav jāgaida, kad tējkanna uzvārīsies, es ņemu no termopota verdošu ūdeni, ieleju glāzē un ielieku desu. Viss izrādās viegli un vienkārši.

Silikona cepšanas veidnes ir mazgājamas mašīnā

Biju šokēta, kad draudzene stāstīja, ka viņa veļas mašīnā mazgā silikona cepšanas veidnes. Man nebija ne jausmas! Bet patiesība ir tāda, ka tie lieliski izmazgājas un nav bojājumu. Ja jums nav trauku mazgājamās mašīnas, šī ir lieliska alternatīva – arī mašīna lieliski pastrādā!

Tagad, kad esat izlasījis šos padomus, jūsu dzīve var kļūt vēl ērtāka. Šiem mazajiem trikiem ir praktisks ieguvums, un es ceru, ka informācija jums bija ne tikai interesanta, bet arī noderīga.

Lasi vēl: Atrada veidu, kā tikt vaļā no skudrām ātri un bez ķīmijas. Bēg kopā ar pēcnācējiem

Ar prieku lasīšu jūsu domas un padomus komentāros – galu galā dalīšanās pieredzē padara mūsu ikdienu bagātāku un vieglāku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment