“Citronskābe dārzam”: rezultāti jūs pārsteigs (žēl, ka es to iepriekš neesmu lietojusi)

Jūsu rokās ir dienas laikā pārveidot savas dobes tā, lai tās vairs nebūtu atpazīstamas! Un šajā jautājumā jums palīdzēs citronskābe. Tikai daži dārznieki apzinās milzīgās priekšrocības, ko šī sastāvdaļa sniedz dārzam. Noteikti pabarojiet ar to dārza dobes.

Šķiet, ka citronskābe ir tikai papildu sastāvdaļa, taču daudzi vasaras iedzīvotāji no tās ir atkarīgi, lai gūtu panākumus dārza dobēs.

Laima Vaikule beidzot atklāj, kāpēc viņai nav bērnu. Asaras sariešas acīs…

 

Citronskābes priekšrocības dārzā

Izpētot metodes ražas palielināšanai, es atklāju, ka citronskābe ir visnoderīgākais līdzeklis. Tas bagātina augsni un aizsargā pret sli***ām. Visu ziemu un pavasari pamazām krāju citronskābi turpmākai dārza kopšanai. Citronskābei ir ne tikai laba virskārta, bet arī cīnās ar miltrasu un ziedu galu puvi.

Citronskābe ietekmē augus šādi:

Pateicoties tam, augsne uzlabojas. Organiskās vielas sadalās un palielinās augsnes auglība un struktūra. Tā rezultātā augi tiek labāk baroti un aug aktīvāk.

Šī skābe var regulēt augsnes pH līmeni. To var izmantot kā skābju vai sārmu regulatoru atkarībā no augu vajadzībām. Augsnes pH līmeņa regulēšana ir izdevīga, jo tā optimizē barības vielas un novērš kaitīgo elementu negatīvo ietekmi.

Citronskābe stimulē augšanu. Skābe palīdz absorbēt dzelzi, silīti un cinku. Uzlabojas arī fotosintēze un palielinās hlorofila saturs.

Bet ir arī jāzina tieši kā viņu lietot!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk un lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment