Mana bērnības recepte, kas iepriecina visus manu radus un ģimeni, kuri šo gardumu prasa vēl un vēl

Krēmīgās tortes, kuras dažkārt dēvē arī par krēmīgajām kūkām, bieži vien ir viens no pirmajiem nopietnākajiem desertiem, ko meitenes apgūst, uzsākot iepazīt gatavošanas mākslu. Šo kūku receptes ir tik daudzveidīgas, ka var rasties grūtības izvēlēties!

Pieejamas gan vienkāršas, gan sarežģītākas variācijas, ar smilšu vai biskvīta pamatni, un tās var pildīt ar visdažādākajām piedevām.

Arī mums nav iespējams izvairīties no šī garšīgā deserta, tāpēc piedāvājam ātrās krējumkūkas recepti. Novērtējiet šo saldi un gaisīgu izstrādājumu ar maigo krējuma pildījumu!

Šī kūka ir īstens atradums gan strādājošām saimniecēm, gan tiem, kas tikai sāk apgūt konditorejas mākslas pamatus. Ar minimālu spēka pielikumu varēsiet iegūt skaistu un garšīgu desertu. Ripas var cept arī multivāra katlā – tās būs vēl pufīgākas un gaisīgākas. 30-35 minūtes cepšanas laikā būs pilnīgi pietiekami.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Ķeramies klāt receptei!

Pagatavošana gaita:

1. Mīkstu sviestu saputojiet ar olām. Turpinot putot, pievienojiet iebiezināto pienu. Miltus izsijājiet kopā ar cepamo pulveri un ar mentīti iemaisiet masā. Mīklai jāsanāk bieza krējuma konsistencē. Sadaliet mīklu divās daļās. Vienai pievienojiet kakao pulveri, samaisiet.

2. Sasildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Vienu daļu mīklas salejiet tortes formā, kas ieziesta ar taukvielu. Otru daļu – citā formā. Abas ripas varat cept vienlaicīgi, ja cepeškrāsns ir tik liela, ja nē, izcepiet vispirms vienu un tad otru. Jācep aptuveni 20 minūtes.

3. Gatavās ripas uzmanīgi izņemiet no formām, tad plakaniski sadaliet divās daļās (griezt tikai, kad ripas atdzisušas!). Nogrieziet arī maliņas (0,5 – 0,7 mm). Nu jums ir 2 gaišās un 2 tumšās ripas.

Starp Titānika vraka drupām tika atklāts noslēpumains atradums

Tālāk seko pats būtiskākais solis, lai kūka izdodas lieliska!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment