Tas, kādā stāvoklī guļat: jūsu gulēšanas stāvoklis var par jums pastāstīt daudz vairāk, nekā jūs domājat.

Uzziniet, ko par jūsu personību liecina poza, kādā guļat.

Vai esat kādreiz aizdomājies, ko par jums liecina poza, kādā guļat? Lielākajai daļai no mums ir iecienīts veids, kā aizmigt, poza, ko mēs dabiski ieņemam garas dienas beigās, par to pat nedomājot. Stāja, kādā jūs guļat, var sniegt ieskatu jūsu personībā un emocionālajā stāvoklī.

Apskatīsim, ko par jums liecina jūsu miega poza.

Zemāk ir sniegti dažādu miega pozu apraksti. Atrodiet to, kas vislabāk atbilst jūsu ierastajam miega režīmam.

Atšifrējums

1. pozīcija: gulēšana uz sāniem ar saliektiem ceļgaliem

Ja guļat uz sāniem ar saliektiem ceļgaliem, jūs esat mierīgs un uz jums var paļauties. Jūsu augsta pašapziņa padara jūs noturīgu pret apvainojumiem un izaicinājumiem. Jūs esat pielāgojams un līdzsvarots, apzinoties savas stiprās un vājās puses. Jūs sastopaties ar grūtībām aci pret aci un bieži slēpjat skumjas aiz smaida. Jūs saglabājat pozitīvu attieksmi pat grūtās dienās, un jūsu smaids ir enerģijas avots.

Cilvēki, kuri guļ uz sāniem ar saliektiem ceļgaliem, ir saskaņā ar savām emocijām un tiek uzskatīti par racionāliem un mīlošiem cilvēkiem, kas viņus padara par lieliskiem partneriem un draugiem. Viņi var meklēt dziļas saiknes, bet ir piesardzīgi tās dibināt.

2. pozīcija: augļa stāvoklis

Guļot augļa pozā, ir jūtama vajadzība pēc aizsardzības un komforta. Šī poza liecina par to, ka jūs, iespējams, aizveraties no problēmām un jūtaties emocionāli neaizsargāts. Tie, kuri guļ šādā stāvoklī, jūtas droši tuvinieku tuvumā un bieži izrāda talantu mākslā. Viņi ir kautrīgi, jūtīgi un radoši, dodot priekšroku vientulīgām nodarbēm, piemēram, zīmēšanai vai rakstīšanai. Lai uzlabotu savu pašsajūtu, mēģiniet iesaistīties radošās aktivitātēs un praktizēt sevis mīlēšanu, nevis paškritizēšanu.

Pagājušā gadsimta 70. gados Samuels Dunkels (Samuel Dunkell), miega pētījumu pionieris, pirmo reizi pamanīja, ka cilvēki, kas guļ augļa pozā, mēdz būt emocionālāki un trauksmaināki. Miega pētnieks, atklāja, ka šie cilvēki sākumā var būt kautrīgi, bet piemērotā sabiedrībā ātri vien kļūst komfortabli.

3. pozīcija: gulēšana uz vēdera

Guļot uz vēdera norāda uz to, ka esat drosmīgs, piedzīvojumiem bagāts cilvēks ar spēcīgu gribu un spēju risināt problēmas. Jums patīk riskēt un esat spilgta, enerģiska personība. Jūs bieži vien efektīvi vadāt vai konsultējat citus. Lai paliktu nomodā, tev vēlams gulēt vismaz 8 stundas pēc kārtas.

Jūs esat sabiedrisks, bet dažkārt varat šķist auksts vai tiešs. Jūs izvairāties no konfrontācijas un meklējat līdzsvaru ekstremālās situācijās. Jūsu sabiedriskais raksturs padara jūs par uzticamu draugu, un jūs izstarojat siltumu, kad esat labākajā formā. Tomēr jums ir grūti paciest kritiku, jo mēdzat būt pats sev bargākais kritiķis.

Kā norāda miega eksperts Samuels Dunkels, cilvēki, kuri guļ uz vēdera, bieži ir kompulsīvi, impulsīvi un trauksmaini. Viņiem var trūkt pašpārliecinātības vai viņi apspiež nedrošību. Pētījumi liecina, ka tie, kuri guļ uz vēdera, biežāk izvēlas karjeru vadības, banku vai grāmatvedības jomā.

Ja guļat uz vēdera ar atlaistām rokām un kājām, tas norāda uz jūsu vadītāja potenciālu. Jūs impulsīvi pieņemat lēmumus un uzņematies iniciatīvu dažādās dzīves jomās. Profesionālajā jomā esat pedantisks, atbildīgs un spējat tikt galā ar grūtībām. Jūs tiecaties uz harmonisku un labi izplānotu dzīvi, kas ir jūsu panākumu atslēga.

Lasi vēl: Mana vīra iecienītākajos salātos ir tikai trīs sastāvdaļas. Krokusu salāti – nekad nestāv uz galda ilgāk par 10 minūtēm.

Kad guļat ar rokām, apguļoties ap spilvenu un galvu pagriežot uz sāniem, to sauc par brīvā kritiena jeb lēkšanas ar izpletni pozu. Cilvēki, kuri guļ šādā stāvoklī, ir rotaļīgi, piedzīvojumiem bagāti un gatavi jauniem pārdzīvojumiem. Viņi ir atklāti un var izskatīties izaicinoši, īpaši tad, ja viņus kritizē. Pētījumi liecina, ka brīvā kritiena gulētāji ir sociāli tauriņi.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment