Vangas padoms: kā parastu adatu pārvērst par burvju nūjiņu, kas piepilda sen lolotas vēlmes

Mājā ir grūti atrast pazīstamāku priekšmetu par adatu. Pat mūsu nanotehnoloģiju laikmetā tā turpina mums uzticīgi kalpot, tāpat kā pirms simtiem gadu.

Un zīmes, kas saistītas ar adatu, ievēro pat tie, kas pret tām ir ārkārtīgi skeptiski.

Tāds šķietami ikdienišķs priekšmets! Taču adata nebūt nav vienkārša. Tai piemīt neticams spēks, kas spēj paveikt īstus brīnumus.

Viss ir atkarīgs no materiāla un adatas apbrīnojamās formas. Tērauds, kā mēs zinām no skolas fizikas, ir slikts elektrības vadītājs. Taču enerģijas plūsmām jutīgāku vadītāju nevar atrast. Tas pievelk tās pie sevis kā magnēts.

Pietiek paņemt rokās adatu, lai enerģijas plūsmas, ko mēs ar to dalāmies, virzītos uz spēka vietu – punktu. Tā tās pastiprina un “uzlādē” ne tikai visu, kam tā pieskaras, bet arī telpu ap to, nododot Visumam visas mūsu slēptās domas, sapņus, raizes, vilšanos…..

Vārdu sakot, visu, kas piepilda mūsu dvēseli brīdī, kad neapzināti ņemam rokās adatu, piemēram, tikai tāpēc, lai piešūtu atlūzušu pogu.

Ne velti Vanga teica, ka ir ļoti svarīgi ņemt adatu rokās tikai ar labu garastāvokli. Un tad tā viegli kļūs par spēcīgu palīgu vēlmju piepildīšanā.

Un kurš gan no mums negribētu, lai mūsu lolotās vēlmes beidzot sāk piepildīties! Un vislabākais ir tas, ka tas ir daudz vieglāk, nekā šķiet.

Un viss, kas jums nepieciešams, ir jauna adata, garš diegs, kāds personisks priekšmets, nedaudz pacietības un ticība, ka vēlēšanās noteikti piepildīsies.

Lasi vēl: Mēs esam uz visiem laikiem aizmirsuši par kaitīgajiem odiem un mušām mājā. Vienkāršs triks, kas mums palīdzēja atbrīvoties no tiem reizi par visām reizēm.

Vanga ieteica glabāt burvju adatu atsevišķi un izmantot to tikai vēlmju piepildīšanai. Ieteica glabāt burvju adatu atsevišķi un izmantot to tikai vēlmju izpildei.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment